• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2022

14:14

FUDBALSKI SVET JE OVO ČEKAO! Prvi susret Benzeme i Mbapea! Da li je izdajnik? (VIDEO)

printscreen

Fudbal

FUDBALSKI SVET JE OVO ČEKAO! Prvi susret Benzeme i Mbapea! Da li je izdajnik? (VIDEO)

Podeli vest

Kilijan Mbape je odučio da ostane u Pari Sen Žermenu, što je razočaralo igrače Real Madrida, posebno Karima Benzemu

Karim Benzema, napadač prvaka Evrope, nakon odluke  Mbapea da ostane u PSŽ-u objavio je fotografiju legendarnog repera Tupala Šakura, čiji je veliki obožavatelj.

U pozadini se vidi čovek za kojeg se smatra da je izdao Tupaka te da je zbog njega ubijen pre 26 godina. Mnogi smatraju da je to bila poruka Kilijanu Mbapeu, saigraču iz reprezentacije.  Benzema se brzo ogradio od toga.

- Fotografija nije usmerena protiv Mbapea. Objavio sam je jer volim Real Madrid, najveći klub na svetu. Ništa drugo, nikakve izdaje ili slično. Ako pogleda moj Instagram, videćete da sam objavio mnogo Tupakovih fotografija, koga obožavam. Ne bih objavio fotografiju kako bih poslao poruku. Kada bih imao nekome nešto da kažem, učinio bih to lično - rekao je Benzema.

Takođe, svi su jedva čekali okupljanje francuske reprezentacije da vide njegovu prvu reakciju kad ugleda Mbapea. Kada su se sreli usledili su osmesi i srdačan zagrljan. Deluje da zausta nema zle krvi među njima. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija