• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2022

17:45

VOJVODINA SPREMNA ZA NOVI POČETAK! Stigao trener, sportski direktor najavljuje POJAČANJA!

Fudbal

VOJVODINA SPREMNA ZA NOVI POČETAK! Stigao trener, sportski direktor najavljuje POJAČANJA!

Podeli vest

Milan Rastavac će naredne sezone predvoditi novosadsku Vojvodinu

Korenite promene dogodile su se poslednjih dana na Karađorđu. Novoizabrani predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić odmah je počeo da deluje, a danas je u klupskom prostorijama predstavljen dvojac koji će se baviti fudbalom u budućnosti. Novi trener Vojvodine biće Milan Rastavac, kako je i najavljeno, dok je mesto sportskog direktora zauzeo Marko Jovanović.

- Na prvu mogu da kažem „ima nas”. Ima nas koji smo voljni da damo doprinos da Vojvodina pravi mnogo bolje rezultate. Svi koji me poznaju znaju da je moja želja uvek bila da budem Vošin trener. Došao je taj momenat, poklopile su se kockice zahvaljujući prvenstveno gospodinu Zbiljiću. Klub ima veliku tradiciju. Imamo znanje, iskustvo, volju i energiju koju smo spremni da potrošimo na Vojvodinu da napravi velike stvari. Ambicije Vojvodine su uvek najveće, a bavićemo se načinom kako da ih ostvarimo svi zajedničkim snagama. Moja ambicija nije bila samo da budem trener Vojvodine nego da budem uspešan trener Vojvodine - rekao je Milan Rastavac na promociju. 

 

 

Iskusni trener je, kao trener Radničkog, bio poznat po čvrstoj igri i sjajnoj defanzivi. Ipak, on ističe da će Vojvodina igrati ofanzivan i napadački fudbal. 

- Faza defanzive je po meni osnov igre u fudbalu. Međutim, mora se nadograditi i dobrom ofanzivom. Znam da je Vojvodina klub koji će veći deo utakmica igrati napadački i moramo naći način da pobeđujemo. Sigurno je da će ofanzivni pristup krasiti igru Vojvodine - dodao je srpski trener. 

Novi sportski direktor najavljuje pojačanja

Pored Rastavca, na Karađorđu je danas promovisan i novi sportski direktor - Marko Jovanović. On je u prvom obraćanju medija istakao da se o visini budžeta za narednu godinu još uvek pregovara, ali da će Vojvodina sigurno pojuriti pojačanja tokom letnjeg prelaznog roka. 

- Imamo nekoliko stranaca na listi. Vojvodina je veliki klub i moramo je dići na nivo da i neki ozbiljniji strani igrači žele da dođu ovde. Nije to samo pitanje novca nego i drugih stvari, srpskog fudbala, marketinga... Ne ide to baš lako, ali borićemo se da se dovodimo bolje igrače. Ne možemo več u prvom prelaznom roku dovesti deset odličnih igrača, to nema nigde na svetu. Tim se pravi na dugogodišnji period, kroz nekoliko prelaznih rokova. Nećemo gomilati igrače, već dovoditi prava pojačanja. Želimo da dovedemo sad dva-tri pojačnja, pa na zimu još dvojicu, trojicu dobrih igrača i da tako tim raste - jasan je Jovanović. 

Foto: Starsportphoto

Pored toga, Jovanović želi da se u Novi Sad vrate i nekadašnji fudbaleri Vojvodine koji znaju kako je to nositi dres Lala. 

- Obavili smo razgovore sa dvojicom bivših, ozbiljnih igrača Vojvodine. Videćemo koliko je realno da napuste svoje klubove u inostranstvu jer su tamo dobro plaćeni. Međutim, sigurno je da postoji njihova želja da se vrate u Vojvodinu. Naša želja je da bivši igrači dolaze na stadion da pružaju podršku. Neće biti svejedno ni Zvezdi, ni Partizanu kada se u loži pojave naši bivši asovi. Biće tada sigurno drugačija slika - podvukao je Jovanović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija