• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2022

21:29

SRPSKA VEZA U PREMIJER LIGI!? Mitrović dobija STRAŠNO pojačanje u Fulamu!

reuters

Fudbal

SRPSKA VEZA U PREMIJER LIGI!? Mitrović dobija STRAŠNO pojačanje u Fulamu!

Podeli vest

Bivši srpski reprezentativac Luka Milivojević mogao bi da ostane u Premijer ligi, ali promeni klub

Vodio je Aleksandar Mitrović Fulam do ekspresnog povratka u Premijer ligu, te su Kolubari rešili da sklope dobar sastav koji će izboriti opstanak među elitom. Spisak potencijalnih pojačanja je podugačak, ali nama najinteresantnije ime je Luka Milivojević. 

Bivši reprezentativac Srbije već pet godina nastupa u Premijer ligi u dresu Kristal Palasa, ali je poslednja sezona bila nešto slabija. Kako prenosi "Atletik" Milivojević želi da ostane u Londonu, a celu priču otvorila je navodno insistiranje trenera Marka Silve. 

Foto: Starsportphoto

Portugalac je sarađivao sa Milivojevićem u Olimpijakosu kada se srpski vezista probijao na međunarodnu scenu. Zajedno su osvojili titulu 2016. godine, a šest meseci kasnije je kapiten Kristal Palasa stigao na Selhrst park. Upravo bi Silva mogao da bude i glavna prevaga u čitavom poslu, ali bi lako mogao da "kumuje" i Aleksandar Mitrović. 

Šuška se da ni Milivojević nije zadovoljan u Palasu budući da je od kako je Patrik Vijera trener počeo svega devet utakmica. "Atletik" dodaje da bi Orlovi pristali na obeštećenje od 4.000.000 evra što je u današnje vreme mali novac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija