• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2022

14:06

OSEĆAM SE PRAZNO KADA VIDIM SLIKU IZ OSIJEKA! Selektor SLOMLJEN zbog slabe podrške navijača!

Starsportphoto

Fudbal

OSEĆAM SE PRAZNO KADA VIDIM SLIKU IZ OSIJEKA! Selektor SLOMLJEN zbog slabe podrške navijača!

Podeli vest

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi najavio je utakmicu protiv Slovenije

Orlovi su u četvrtak poraženi od Norveške na Marakani rezultatom 1:0, a na istom stadionu će od 25.45 časova u nedelju dočekati Slovence.

- Iskoristili smo vreme da izanaliziramo sve što se desilo i ono što treba da se desi. Sigurno da je bilo neke manje dobrih i dobrih stvari, bez obzira što je rezultat bio negativan. Ostajemo pri stavu da budemo pozitivni. To je model viđen u drugom poluvremenu protiv Norveške koje je proteklo u dominaciji, izostao je samo gol - rekao je Stojković.

Selektor Srbije ističe da je zadovoljan reakcijom igrača posle slabog prvog poluvremena. 

- Najviše sam zadovoljan pozitivnom reakcijom igrača u svlačionici. Videla se želja, nisu želeli da izgube bez borbe. Ono što rade je stil fudbala koji želimo da igramo. Model iz drugog poluvremena bismo morali da pokažemo protiv Slovenije. Na igračima je da pronađu motiv i poslednji atom snage. Da daju od sebe koliko mogu. Daleko od toga da mislimo da će biti laka utakmica, moramo apsolutno ozbiljno da shvatimo - dodao je Piksi. 

Foto: Starsportphoto©

Budući da su igrači stigli u reprezentaciju posle naporne klupske sezone, selektor najavljuje promene u startnoj postavi. 

- Veoma je teško fizički. Moramo da prihvatimo program, a to je četiri utakmce u 10 dana. Vidimo da igrači nisu na stopostotnom nivou, što je normalno. Pokušaćemo da osvežimo tim sa novim imenima. Ovo je jedna prilika, da posle lošeg starta tražimo mogućnost da se povrati samopouzdanje. Da potvrdimo rejting koji imamo, a pobeda je jedina koja donosi spokojstvo i satisfakciju. Jedna od opcija je igrati sa dva napadača, zašto da ne? Videćemo kako će igrači reagovati. Neki su imali poštedu, a sa drugima smo pokušavali da uigravamo linije. Želimo pobedu uz sav respekt prema Sloveniji, da povratimo ono što smo izgubili protiv Norveške. 

Za kraj, selektor je istakao da mu je žao kada vidi slike sa drugih stadiona budući da je Marakana bila prazna. 

- Kada vidite slike iz Glazgova, Kopenhagena, Budmpešte, Osijeka... osećate se malo prazno. Ali, Bože moj, ne možemo da teramo ljude da dolaze na utakmicu. Hvala svima koji su došli protiv Norveške, ja sam takav da ću se i jednom čoveku zahvaliti ako dođe da nas podrži. Koliko god ih dođe morate da ih poštujete i date sve od sebe. To je obaveza prema samim sebi i prema njima. Daleko od toga da ne bismo želeli da bude pun stadion i da vetar u leđa igračima. I te kako prija. Ali dobro, svako ima pravo izbora. Na nama je da se borimo i verujem da će to neko nagraditi. Aplauzom ili kako već. To je sasvim dovoljno - podvukao je Stojković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ratko

pre 1 godinu

nista cudno jer se danas STOKA DELI SAMO NA CIGANE I GROBARE TAKO DA U SRCU SU P.... I NEMAJKU OSECAJ SRPSTVA

Bojan

pre 1 godinu

Da bi se Piksi osvojilo prvo mesto u grupi, sada trebaju sve pobede. Već smo u minusu za 3 boda. Ali ako se ovako bude igralo, onda nećemo dalje od zadnjeg mesta u grupi. Treba sada pobediti Sloveniju u Beogradu i Švedsku u gostima. Sve je to sada u domenu fantazije.

Rale

pre 1 godinu

U fudbalu ne pobeđuje bolji nego ona ekipa koji više želi pobedu! Ovog puta to je bila Norveška!

Vasilije

pre 1 godinu

Cime li su Hrvati zasluzili pun stadion? Mozda izvanrednim rezultatima? Kad ti budes predstavljao nesto u svetu, napravis rezultat, budes zasluzio postovanje - imaces pun stadion. Nije dovoljno da se vedete okupe! Da se okupe i izgube. Polako Piksi...daleko je trofej

teodor

pre 1 godinu

Ne znam o kakvoj to dobroj igri proca selektor a igrali su katastrofalno, neinventivno, setali su se po terenu kao babe,spori, cekaju setajuci da im onaj ko taodje seta doda loptu! Ljudi, ovo je kataklizma igre, ovo je sramota , dosli su da se relaksiraju na mecu Nacionalnog tima. Sram ih bilo svih do jednoga! Norvezani su apsolutno zasluzili pobedu, jednostavno-igrali su brze, otkrivali se, znali su kad treba da se brane a kad da napadaju-da napadaju. Po svemu,igrali su bas kako treba protiv rekreativaca. Piksi ce ili da ovu marvu disciplinuje i ostro kazni za ovo ponasanje ili je bolje da ne idu na SP. Zasto da idu tamo pod imenom Srbije i da zemlju i narod brukaju!? Veoma sam iskren i zelim samo da ta neodgovorna skupina shvati da je nedopustivo to sto su "odigrali"! I jos nesto, neka ne ocekuju da ce ih gledati neko i na TV a kamo li da ce im doci da gledaju ovaj anti-fudbal. Jos jednom:Sram vas sve bilo!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija