• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.06.2022

10:36

AU KAKVE REČI LEGENDARNOG SLOVENCA: Srbija zaslužuje da igra u A Lige nacija!

AP/Photo

Fudbal

AU KAKVE REČI LEGENDARNOG SLOVENCA: Srbija zaslužuje da igra u A Lige nacija!

Podeli vest

Golman Atletiko Madrida i reprezentacije Slovenije Jan Oblak, izjavio je danas da fudbalska reprezentacija Srbije zaslužuje da igra u Ligi A UEFA Lige nacija.


Srbija i Slovenija rivali su u Grupi 4 Lige B, a "orlovi" su međusobni duel odigran u nedelju u Beogradu rešili u svoju korist sa 4:1 (1:1).


- Protivnik je bio mnogo bolji od nas. Srbija ima ozbiljnu reprezentaciju koja zaslužuje da igra Ligu A Lige nacija. Bila je bolja u svim segmentima igre, možemo samo da joj čestitamo i da se nadamo drugačijem ishodu u Ljubljani -  izjavio je Oblak, a preneli slovenački mediji.

Foto: Starsportphoto©

 



Čuvar mreže Atletiko Madrida i jedan od najboljih golmana na svetu istakao je da se uvek rado odaziva pozivu u nacionalni tim.

- Uvek sa ponosom predstavljam Sloveniju, zbog toga mnogo bole porazi, pogotovo na način kao protiv Srbije. Teško je, ali stalno dolazim sa radošću i pozitivom -  rekao je Oblak.

Foto: Starsportphoto

 

Srbija je u prvom kolu poražena od Norveške (1:0), potom pobedila Sloveniju (4:1), u četvrtak Orlovi igraju sa Švedskom (20.45), a u nedelju gostuju Sloveniji (20.45).

Podsećamo, napadač Aleksandar Mitrović neće moći da pomogne saigračima protiv Švedske u trećem kolu Lige nacija (četvrtak, 20.45). Mitrović je zaradio suspenziju pošto je i na meču protiv Norveške, ali i protiv Slovenije zaradio žuti karton. Inače, žuti karton dobio je neposredno pre gola koji je postigao u 24. minutu za 1:0, čime je dodatno popravio rekord na večnoj listi kao najbolji strelac sa 45 pogodaka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija