• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2022

16:51

LALATOVIĆ OBAVIO RAZGOVOR SA TERZIĆEM! Borac dovodi pojačanje iz Zvezde i velikog ljubimca Grobara!

Starsportphoto

Fudbal

LALATOVIĆ OBAVIO RAZGOVOR SA TERZIĆEM! Borac dovodi pojačanje iz Zvezde i velikog ljubimca Grobara!

Podeli vest

Posle izborenog opstanka u Superligi Srbije sa Radničkim 1923 iz Kragujevca, mladi stručnjak se latio novog izazova i predvodiće člana Premijer lige BiH

Već po dolasku u Banja Luku, Lalatović je uzeo "metlu" u ruke i napravio rez u igračkom kadru, zahvalivši se nekolicini prvotimaca na saradji.

Nije tajna da je legendarni fudbaler Crvene zvezde imao i ponuda iz Saudijske Arabije, ali se ipak odlučio da prihvati poziv iz "komšiluka".

- Istina je da sam imao ponude iz Saudijske Arabije, ali morao bih da to čekam do 1. jula. Nisam želio ništa da čekam, niti sam imao stopostotne garancije i sve je bilo otvoreno. Veliki je izazov raditi u velikom klubu kao što je Borac iz Banjaluke. To je Republika Srpska, naš narod i znam da je klub sa velikom tradicijom kojeg ljudi obožavaju. To je uređena zemlja i Borac želi da vrati titulu u Republiku Srpsku, što je meni bitno - rekao je Lalatović za "Mondo".

Harizmatični stručnjak je odlično upoznat sa jačinom Premijer lige BiH, iako nije imao priliku da radi u njoj.

- Jako je dobra bosanska liga, moram da pohvalim sve klubove i Želju, i Sarajevo, Velež, Tuzla siti, Zrinjski, svi imaju dobre igrače i ono što ja volim – na svim stadionima je vrela atmosfera - dodaje bivši šef struke Kragujevčana.

Osvrnuo se potom na prednost elite BIH, u odnosu na Superligu Srbije:

- Jako je kvalitetna liga, poput naše u Srbiji, ali ono što mi se sviđa, jer Zvezda i Partizan skoro ne mogu da izgube utakmicu, a u BiH je dosta dobra liga i svako svakog može da pobedi. Nikad se ne zna ko će da osvoji titulu, i to je ono što mi se sviđa - napominje Lalatović.

Foto: Starsportphoto

Nikola Ninković iz dana dok je igrao za Partizan

Već je napravljen i spisak pojačanja, na njemu su igrač Zvezde i nekadašnji ljubimac Grobara.

- Moje želje jesu i Ninković i Mustafa... Već sam obavio razgovor sa (Zvezdanom) Terzićem i on mi je rekao da Mustafa mora da obavi pripreme sa Crvenom zvezdom. Hteo sam i (Sašu) Jovanovića, ali on je u pregovorima sa TSC-om, videćemo šta može da se dovede. Kada bih doveo u Borac i Mustafu i Jovanovića bili bismo dominantni, ali to je jako teško, zato što Jovanović već pregovara, a Mustafa ide na pripreme sa Zvezdom. Andrić (Nikola, Radnički Kragujevac, prim. aut.) je isto moja želja, Ninković isto, on će pregovarati sa klubom pa ćemo videti - istakao je Nenad Lalatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija