• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2022

22:40

KAKAV TRANSFER! Puče BOMBA u regionu! Reprezentativac PREŠAO u redove LJUTOG rivala!

Reuters

Fudbal

KAKAV TRANSFER! Puče BOMBA u regionu! Reprezentativac PREŠAO u redove LJUTOG rivala!

Podeli vest

Reprezentativac Švajcarske Josip Drmić pojačao je Dinamo iz Zagreba, a njegova primanja na Maksimiru iznosiće milion evra na godišnjem nivou.

Uprava Dinama nastavlja da pravi šokantne transfere u hrvatskom fudbalu. Posle onog od zimus, kada su doveli Petra Bočkaja iz konkurentskog Osijeka, sada su aktivirali novu "bombu".

Naime, švajcarski reprezentativac Josip Drmić, koja će na Mundijalu u Kataru igrati u grupi sa Orlovima, najbolji igrač Riječana, stigao je u Dinamo kao slobodan igrač iz novog-starog člana Čempionšipa Noriča.

Drmić je za Rijeku dao 25 golova, od čega čak 21 u prvenstvu, što govori kakvo će pojačanje predstavljati za Dinamo, koji je tokom većeg dela sezone imao problem sa efikasnošču.

Reprezentativac Švajcarske je ostavio trag u svakoj ekipi za koju je nastupao. Davao je golove u dresovima Menhengladbaha, Bajer Leverkuzena, Nirberga, Noriča u Premijer ligi, zbog čega je njegov potpis za Zagrepčane odjeknuo u komšiluku. 

- Ponosan sam na ovaj trenutak. Dinamo je prvak, najbolji hrvatski klub, osvaja trofeje u domaćim takmičenjima, redovno igra u Evropi. Minule sezone prvenstvo je bilo napeto, podignut je kvalitet igrača i ekipa, završnica je bila zanimljiva i neizvesna, ali Dinamo je na kraju zasluženo potvrdio ko je najbolji u Hrvatskoj. Verujem da će u novoj sezoni nastaviti s dobrim rezultatima kroz utakmicu Superkupa, zatim prvenstvo i Kup te kroz kvalifikacije za Ligu šampiona - rekao je Josip Drmić na promociji.

Josip Drmić će prema informacijama iz Zagreba zarađivati ravno 1.000.000, što je sjajna plata, ali nije najveća u NHL-u. Više primaju njegov novi saigrač Mislav Oršić i Hajdukov napadač Marko Livaja. Obojica inkasiraju po 1.500.000 evra po sezoni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija