• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2022

10:11

DA LI JE MOGUĆE? Benzema ga ucenjivao, a on mu se divi!

reuters

Fudbal

DA LI JE MOGUĆE? Benzema ga ucenjivao, a on mu se divi!

Podeli vest

Karim Benzema ima strašnu sezonu u Real Madridu pa mu se poklonio i veliki neporijatelj - Matje Valbuena

 

Podsećamo, Karim Benzema je pre sedam godina ucenjivao Matjea Valbuenu snimkom intimnog odnosa. Slučaj je završio na sudu, a napadač Real Madrida je nakon šestogodišnjeg suđenja osuđen uslovno na godinu dana i novčanu kaznu od 75.000 evra.

Zbog toga nije bio u reprezentaciji Francuske, a vratio se za Evropsko prvenstvo koje je održano 2021. godine.

- Za mene je najvažnije da nastavim dalje, prošlo je sedam godina. Posle toga, ne mogu da kažem da sam ljut, ali svako ima svoj životni put... - ispričao je Valbuena, bivši reprezentativac Francuske koji igra fudbal u dresu grčkog Olimpijakosa.

Foto: AP PHOTO

Matje Valbuena i Karim Benzema

- Ne bih bio iskren kada bih rekao da Benzema ne zaslužuje "Zlatnu loptu". Da, zaslužuje! Mogu takve stvari da da posmatram objektivno, isključivo sportski.

Benzema je osvojio šampionsku titulu u Španiji i Ligu šampiona. Sve to uz učinak od 44 gola i 15 asistencija. Sad mu i najveći neprijatelji skidaju kapu, nedavno ga je pohvalio i Lionel Mesi.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija