• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2022

12:49

ITALIJANI BRUJE O SRBINU! Kostić pred transferom karijere, dogovorio se, ali...

Reuters

Fudbal

ITALIJANI BRUJE O SRBINU! Kostić pred transferom karijere, dogovorio se, ali...

Podeli vest

Fudbalski reprezentativac Srbije Filip Kostić postigao je usmeni dogovor sa italijanskim gigantom Juventusom, prenela je danas "Gazeta delo sport"


Italijanski list je naveo da će ozvaničenje Kostićevog transfera morati da sačeka jer su u Torinu trenutno posvećeni pregovorima sa Anhelom di Marijom, zbog čega su svi ostalii pregovori u drugom planu.


Kostić je ušao u završnu godinu ugovora sa Ajntrahtom iz Frankfurta, a u Juventusu bi se pridružio saigraču iz reprezentacije Srbije Dušanu Vlahoviću. Kostić je ušao u 30. godinu života i ovo mu je idealan trenutak da napravi transfer karijere. Stara dama bi na ime obeštećenja Ajntrahtu trebalo da plati oko 20.000.000 evra.

Srpski reprezentativac je za četiri sezone u Ajntrahtu odigrao 170 utakmica, postigao 33 gola i ostvario 63 asistencije.

Foto: Tanjug

Filip Kostić pred transferom života

Takođe, španski mediji prenose da Juventus radi i na još jednom transferu, odnosno trampi - "stara dama" će ponuditi madridskom Atleiku Mojzea Kina u zamenu za Alvara Moratu. Morata je član madridskog Atletika, a poslednje dve sezone proveo je na pozajmici u Juventusu.

Torinski klub ima mogućnost da otkupi Moratu za 35 miliona evra, ali čelnici "stare dame" smatraju da je to previsoka cena za španskog napadača. Marka tvrdi da su predstavnici Atletika i Juventusa počeli pregovore o razmeni igrača, a dogovor bi uskoro mogao da bude postignut.

Morata je prošle sezone odigrao 48 utakmica za Juventus i postigao je 12 golova, a trener torinskog kluba Masimilijano Alegri želi po svaku cenu da ga zadrži i naredne sezone. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17