• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2022

13:19

HRVATI BRUTALNO PRETUKLI SRBE! Huligani Torcide prebili navijače Partizana, završili krvavi, jedan u kritičnom stanju?

printscreen

Fudbal

HRVATI BRUTALNO PRETUKLI SRBE! Huligani Torcide prebili navijače Partizana, završili krvavi, jedan u kritičnom stanju?

Podeli vest

Užas! Navijači Partizana napadnuti su u Hrvatskoj od strane huligana Torcide

Navijači Partizana kažu da su napadnuti u Makarskoj, a kao dokaz tome objavili su seriju fotografija na društvenim mrežama. Prema informacijama portala Direktno.hr, tuči su prethodile objave navijača Partizana na društvenim mrežama.

Jedan navijač crno-belih objavio je fotografije iz urgentnog centra u Splitu. Bio je obliven krvlju posle tuče,  ok je njegov prijatelj, kako navodi, u kritičnom stanju.

Hrvatski huligani Torcide u Makarskoj su nas napali i fino udesili. Pendreci i bejzbolke i četiri na dva, a ovaj drug ima 69 godina. Baš ste huligani pravi. Ja sam ok. Nije ovo strašno. Preživeću, ali drug je u kritičnom stanju - naveo je navijač Partizana uz fotografije iz bolnice, gde je krvave glave, kao i fotografiju gde je njegov drugar o kome priča da je u kritičnom stanju. Fotografije možete da pogledate OVDE.

Portal Direktno.hr navodi da su tuči prethodile objave jednog od ovih navijača na društvenim mrežama, gde su se ovi navijači "tagovali" u Makarskoj uz fotografije na kojima su neki od njih u majicama Partizana.

- I u Hrvatskog svakog dana, pravi Grobar nosi majice Partizana - bio je jedan od statusa navijača kojeg su očigledno hrvatski huligani kasnije presreli i pretukli zajedno sa prijateljem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Provocirali ih sa slikama i obelezjima a posle kukaju.

maks

pre 1 godinu

I NIKAKO opancima do mozga da u Hrvatsku NISU dobrodošli. NIKADA nisu bili i NIKADA neče biti. Ovo neka bude poruka za sve one koji misle da mogu zalutati na "letovanje" u Hrvatsku. Bolje spriječiti nego liječiti. Kao što se vidi iz priloženog. Sljedeči koji pokušaju doči u HR i biti ovako "hrabri", NEČE dočekati Hitnu. To vam je valjda jasno. Pa sad.....Da nebi bilo "nismo znali"...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija