• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2022

18:02

ORLOVI OSTALI BEZ OGROMNOG POJAČANJA! Srbija izgubila BITKU - veliki talenat izabrao drugu REPREZENTACIJU! (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

ORLOVI OSTALI BEZ OGROMNOG POJAČANJA! Srbija izgubila BITKU - veliki talenat izabrao drugu REPREZENTACIJU! (VIDEO)

Podeli vest

Talentovani štoper Leonid Stergija neće nastupati za reprezentaciju Srbije budući da je prihvatio ponudu Švajcarske

Nažalost, nakon nekoliko uspešnih vraćanja "srpskih sinova" u reprezentaciju, naš Fudbalski savez doživeo je i prvi neuspeh. Talentovani štoper Sent Galena Leonid Stergija odlučio se za švajcarski nacionalni tim, prenose tamošnji mediji. 

Leonid Stergija eksplodirao je ove sezone u dresu Sent Galena i privukao pažnju čak tri saveza. Perspektivni štoper je na stolu imao ponude Grčke - odakle mu dolazi odac, Srbije - odakle mu je majka i Švajcarske - gde je rođen. On je tokom juniorskih dana nosio dres Sajdžija, bio je i kapiten u pojedinim selekcijama, a odlučio je da ne menja nacionalni tim. 

Kako prenose švajcarski mediji, Stergiju je dodat na spisak reprezentacije zajedno sa Zekijem Amdounijem! Njih dvojica će prvu šansu imati već protiv Portugala večeras u okviru drugog kola Lige nacija. 

Ukoliko talentovani štoper večeras upiše prve minute u dresu Švajcarske zatvoriće vrata da u budućnosti promeni reprezentaciju. Srbija bi u tom slučaju ostala bez defanzivca koji bi u budućnosti mogao da bude i stup poslednje linije. 

Kako stvari stoje, Leonid Stegija bi lako mogao i da igra protiv Srbije u Kataru budući da su Švajcarci smešteni u istu grupu sa selekcijom Dragana Stojkovića Piksija. Pored njih, tu su još i Kamerun i Brazil. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

a decku su siptari drazi neka ga daleko mu kuca bila

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija