• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2022

12:31

U MADRID SIGURNO NE IDEM... Bejl ne zna gde nastavlja KARIJERU, ali je iskoristio priliku da PONIZI Špance!

Tanjug

Fudbal

U MADRID SIGURNO NE IDEM... Bejl ne zna gde nastavlja KARIJERU, ali je iskoristio priliku da PONIZI Špance!

Podeli vest

Reprezentativac Velsa Geret Bejl slobodan je u izboru nove sredine nakon što mu je ugovor sa Real Madridom istekao

Saradanja između Gereta Bejla i Real Madrida neće biti nastavljena, te će fudbaler Velsa po isteku ugovora biti slobodan u izboru nove sredine. Prethodnih dana glavna tema evropskih medija bila je budućnost brzonogog ofanzivca, ali po poslednjim izjavama sve je još uvek daleko od bilo kakvog dogovora. 

Šuška se da bi Bejl mogao nazad u Englesku, na stolu ima i dve ponude iz Velsa budući da su Svonsi i Kardif zainteresovani za njega. Ipak, u moru ponuda delovalo je da se najviše izdvojio Hetafe koji je imao plan da ga ubedi da ostane u Španiji

Velšanin je govorio na konferenciji za medije uoči meča njegove reprezentacije i Belgije koja je na programu večeras od 20:45. Tom prilikom, Bejl je istakao da karijeru sigurno neće nastaviti u Hetafeu. 

Foto: Reuter/Pablo Morano

- Neću nastaviti karijeru u Hetafeu, to je sigurno - rekao je Bejl. 

Tokom nedelje, prvi čovek Hetafea istakao je da je Geret Bejl ponuđen klupu iz predgrađa  Madrida, ali da su oni to sa razlogom odbili. Nije se to, po svemu sudeći, dopalo Velšaninu. Iako je izvesno da se u tabor Hetafea neće vraćati, Bejl nije bio raspoložen da otkriva koje još ponude ima na stolu, ali je istakao da će mu galvni motiv da donese odluku biti to gde će igrati. 

- Gde god da odem, to će biti jako dobra situacija za mene. Imaću mečeve u nogama pre Svetskog prvenstva sa Velsom - podvukao je Velšanin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija