• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2022

16:49

SKANDAL! Fudbaler višestrukog osvajača Bundeslige OPTUŽEN za silovanje! Evo o kome je reč!

Pixabay

Fudbal

SKANDAL! Fudbaler višestrukog osvajača Bundeslige OPTUŽEN za silovanje! Evo o kome je reč!

Podeli vest

U španskom gradu Ibici desio se skandal, u kome su dvojica 25-godišnjih Nemaca optuženi za slovanje, a jedan od njih je fudbaler

Iako se imena ne otkrivaju, dok se nemački državljani drže u pritvoru, lokalni mediji prenose da je jedan od njih član kluba iz Bundeslige!

Policija nije objavila njihove identitete, ali je reagovala kada je jedna 18-godišnja Špankinja pozvala policiju. Njoj je pružena lekarska pomoć u bolnici.

U međuvremenu je isplivalo da se radi o Atakanu Karazoru, prvotimcu Štutgarta, inače, petostrukom prvaku Bundeslige.

Prema izveštajima, napad se desio u rano jutro u sredu, 8. juna, u kući u blizini aerodroma i jednog od čuvenijih restorana na Ibici.

Periodiko de Ibica donosi informaciju da je jedan od uhapšenih "fudbaler tima sa dna Bundeslige", dok "Dejli star" piše da je isti igrač nedavno obnovio ugovor, a da je njegov klub nekoliko puta osvajao Bundesligu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija