• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2022

23:19

(OCENE) ODBRANA PALA NA TESTU - MUNDIJAL NE PRAŠTA OVAKVE PROPUSTE! Umor koštao ORLOVE u drugom poluvremenu!

Starsportphoto

Fudbal

(OCENE) ODBRANA PALA NA TESTU - MUNDIJAL NE PRAŠTA OVAKVE PROPUSTE! Umor koštao ORLOVE u drugom poluvremenu!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je večeras sa Slovenijom u Ljubljani 2:2 (0:2) u utakmici četvrtog kola Lige nacija

Srbija je, nošena podrškom sa tribina jer su stadion "Stožice" većinski ispunili srpski navijači, odigrala fantastično prvo poluvreme i vodila 2:0. Ipak, u drugom delu je pao ritam utakmice, a Slovenci su za samo pet minuta uspeli da okrenu sve u svoju korist i stignu do boda protiv Orlova. 

Ocene:

Vanja Milinković-Savić 6 - Nastavio je Stojković sa rotacijama na golu Srbije, a danas je šansu dobio Vanja Milinković-Savić. Kod golova nije mogao ništa, sve drugo je kupio bez ikakvih problema. Ipak, ostaje žal što nije uspeo da sačuva mrežu ni u drugom meču tokom junskog prozora. 

Nikola Milenković 5,5 - Možda i najslabiji nastup štopera Srbije od kako nosi dres reprezentacije. Oba gola Slovenije idu na njegovu dušu. Ulazak Andraža Šporara mu je predstavljao ozbiljan problem u drugom poluvremenu. 

Miloš Veljković 6 - Slabo... Utisak je da je morao da pokriva greške svojih saigrača u poslednjoj liniji tima, ali nije uspevao u tome u većem delu susreta. 

Strahinja Pavlović 6 - Odbrana je geleralno danas bila slabiji deo tima, ali je Pavlović bio sigurniji za nijansu od ostatka. Igrao je više sa loptom nego inače budući da su se Slovenci branili tokom čitavog meča. 

Andrija Živković 7 - Pamtiće Živković utakmicu u Ljubljani po prvencu u dresu reprezentacije. Ostaće ožiljak na čelu posle sudara sa Slovencima. 

Nemanja Maksimović 6 - Još jedan slab akter, posebno u drugom poluvremenu kada je Srbija bila neprepoznatljivo loša. Nema dileme da je umor učinio svoje i kod momka iz Banje Koviljače, ali je utisak da je morao mnogo bolje da pokriva prostor između veznog reda i odbrane. 

Foto: Starsportphoto

Marko Grujić 6,5 - Sjajno dodavanje za Mladenovića "kupilo" je pola ocene više za vesistu Porta. Mora Grujić mnogo bolje ukoliko želi da se nametne selektoru kao ozbiljnija opcija 

Filip Mladenović 7 - Dobio je šansu na levoj strani i iskoristio je na najbolji mogući način. Bek Legije je upisao asistenciju i pokazao da je ozbiljan adut iako je konkurencija na njegovoj poziciji paklena. 

Saša Lukić 6 - Igrao je ofanzivnije nego inače i nije se najbolje snašao. Morao je selektor da ga vadi kada su Slovenci izjednačili kako bi razmrdao napadački deo tima. 

Dušan Tadić 7,5 - Finta pre asistencije kod drugog gola lagano može da bude na svim TV špicama! Jednim potezom je Dušan Tadić otvorio sebi polovinu terena i lagano ubacio loptu za Aleksandra Mitrovića. Pokušao je u drugom poluvremenu kada su "kola krenula nizbrdo" da smiri situaciju na terenu, ponovo je stvarao šanse, ali gol je izostao. 

Aleksandar Mitrović 7,5 - Novi gol, ali ništa od pobede ovoga puta. Malo šta može da se zameri Mitroviću budući da su ga Slovenci tukli kada god su stigli, a da glavni arbitar na to nije reagovao. Ponovo je ostavio srce na terenu, ginuo za svaku loptu i pokazao da je od suvog zlata za naš nacionalni tim. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija