• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2022

23:35

BOLESNO, IMA 17 GODINA I VREDI 100.000.000 EVRA! Liverpul i Mančester siti u borbi za potpis!

Tanjug/AP

Fudbal

BOLESNO, IMA 17 GODINA I VREDI 100.000.000 EVRA! Liverpul i Mančester siti u borbi za potpis!

Podeli vest

Liverpul i Mančester Siti ozbiljno su zainteresovani za 17-godišnjeg Gabija, vezistu Barselone, koji košta 100.000.000 evra

Gavijeva impresivna sezona za Barselonu i Španiju privukla je pažnju Liverpula i Mančester sitija izveštava Marka.

Foto: Reuters

Gavi u dresu Barselone


Oba kluba su bila spremna da pokrenu njegovu oslobađajuću klauzulu vrednu  43 miliona funti, ali se situacija promenila.

U ugovoru mlade zvezde, potpisanom u septembru 2020. klauzula od 43 miliona funti važila je samo u prve dve godine. Pošto sada ulazi u treću i poslednju godinu ugovora, njegova oslobađajuća klauzula se udvostručila i sada iznosi 100.000.000 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GAVI (@pablogavi)

 

Gavi već mesecima razgovara o produženju ugovora na Kamp Nou, alii dalje nema dima usred finansijskih problema Barselone.  Međutim, uprkos njegovom ogromnom potencijalu, izveštaj je umanjio interesovanje za transfer od 86.000.000 funti.

Mladić iz "La Masije" sada vež ima zacementirano mesto u startnih 11 Barselone, ali i reprezentacije Španije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija