• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2022

19:10

PRVE REAKCIJE IZ BANJALUKE! Lalatović ZADOVOLJAN nakon ŽREBA, ali žali zbog OVOGA!

Fudbal

PRVE REAKCIJE IZ BANJALUKE! Lalatović ZADOVOLJAN nakon ŽREBA, ali žali zbog OVOGA!

Podeli vest

Fudbaleri Borca svoj put u evropskim takmičenjima kreću sa Farskih Ostrva budući da im je rival u prvom kolu kvalifikcija za Ligu konferencija B36 Toršavn

UEFA je u ponedeljak objavila kako će izgledati šeširi pred današanji žreb za prvo kolo kvalifikacija za evropska takmičenja. Kluglice su u Nionu rekle svoje, a Borac iz Banja Luke će na startu sezone igrati protiv ekipe B36 iz Toršavna

Nije četa Nenada Lalatovića bila među povlašćenima i može se reći da je Borac imao sreće. Ekipa iz Republike Srpske mogla je već u prvom kolu na megdan ljubljanskoj Olimpiji, podgoričkoj Budućnosti, ali će Banjalučani na startu put Farskih Ostrva. 

- Kakve su ekipe bile u šeširu možemo da budemo zadovoljni, ali ne smemo da se opustimo. To je ekipa koja je završila sezonu na petom mestu i osvajači su kupa. Prvaci su svoje države 11 puta, prvenstvo im je u toku, oni su trenažnom procesu, imaju utakmice u nogama, a mi utakmicu s njima igramo nakon pripremnog perioda, gde će biti jedan nov tim koji treba da se uklopi i uigra. Ali mislim da smo favoriti i da možemo da prođemo prvo kolo - rekao je Nenad Lalatović za Mondo. 

Borac će u prvom kolu biti domaćin Faranima, ali će njihov duel biti odigran u Modriči. Nažalost, Gradski stadion u Banjaluci je trenutno u postupku rekonstrukcije i neće biti na raspolaganju crveno-plavima. Revanš je na programu 14. jula na Farskim Ostrvima. 

Foto: Starsportphoto

- Pošto nema više pravila gola u gostima sasvim je svejedno da li prvi meč igramo ovde ili tamo, nama je svejedno. Mi kao Borac s kim god da igramo moramo da igramo na pobedu i ja ću dati sve od sebe, a tako i moji igrači, da odigramo dobro obe utakmice i prođemo u drugo kolo - dodao je trener Borca. 

Nenad Lalatović će upravo protiv B36 Toršavna debitovati na klupi Borca iz Banja Luke, ali ističe da je najveća žal što vatreno krštenje neće imati na svom stadionu. 

- Jedino što mi je velika žal je što ne igramo na našem stradionu u Banjaluci, ali sam siguran da će i Modriča biti dobar domaćin, da ćemo se osećati kao kod kuće i da će biti naših navijača, da će stadion bti ispunjen do poslednjeg mesta i da ćemo se zajedno svi radovati posle utakmice prvoj pobedi Borca sa mnom kao trenerom - podvukao je Nenad Lalatović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija