• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.06.2022

09:00

MBAPE ME NAGOVARAO DA ODBIJEM REAL! Francuz  otkrio tajnu, a ZATIM PRIZNAO ŠTA JE REKAO SAIGRAČU IZ REPREZENTACIJE!

REUTERS/Christian Hartmann

Fudbal

MBAPE ME NAGOVARAO DA ODBIJEM REAL! Francuz otkrio tajnu, a ZATIM PRIZNAO ŠTA JE REKAO SAIGRAČU IZ REPREZENTACIJE!

Podeli vest

Novi fudbaler Real Madrida Aurelijen Čuameni priznaje da ga je saigrač iz reprezentacije Francuske Kilijan Mbape nagovarao da odbije "kraljevski klub" i pređe u PSŽ

Aurelijen Čuameni (22) je je zvanično predstavljen kao novi igrač Real Madrida gde je došao iz Monako za 100 miliona evra.

- Kilijan me je nagovarao da odbijem Real. Razgovarali smo nekoliko puta, jer je znao da ću da napustim Monako. On je odlučio da ostane u Parizu i zvao me je da potpišem ugovor sa PSŽ-om. Odmah sam mu rekao da je Real za mene prva opcija, razumeo je to. Došao sam u najbolji klub na svetu i ne plašim se konkurencije. Moraću da pokažem svoj kvalitet na terenu - rekao je novi fudbaler Reala.

Foto: REUTERS/Isabel Infantes

Auerlijen Čuameni

Zanimljivo je i da je Mbape komentarisao sliku Čuamenija u dresu Reala na Instagramu sa emodžijima aplauza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija