• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2022

09:55 >> 23:44

TRANSFERI UŽIVO (15. JUN)! Sadik ostaje u ALEMERIJI!? Španci odredili PAPRENU cenu!

Pixabay

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (15. JUN)! Sadik ostaje u ALEMERIJI!? Španci odredili PAPRENU cenu!

Podeli vest

Uživo uz Informer pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava na fudbalskoj pijaci. Nema sumnje, biće i Srbi ovog leta u centru pažnje, posebno Luka Jović, Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović...

Ostanite uz naš blog i pratite najaktuelnija dešavanja u Evropi i svetu!

23:43 - Sportski direktor Almerije Mohamed el Asi ističe da će Umar Sadik napustiti španski klub samo ako neko aktivira otkupnu klauzulu i isplati 60.000.000 evra za Nigerijca. 

22:50 - Štoper Totenhema Dejverson Sančez nalazi se na radaru Monaka! Kneževi razmatraju na koji način bi mogli da dobiju Kolumbijca. 

22:35 - Ruski mediji tvrde da će srpski trener Slaviša Jokanović karijeru će nastaviti u moskovskom Dinamu!

22:30 - U RB Lajpcigu zamenu za Konrada Lajmer vide u austrijskom reprezentativcu Ksaveru Šlageru.

21:51- Ajaks želi da za 20 miliona evra otkupi ugovore Brajana Brobija i ilaiša Moribe od RB Lajpciga, a to ne zadovoljava Nemce... 

21:12- Kako sada stoje stvari, Čelsi će pustiti svog igrača Romelua Lukakua na jednogodišnju pozajmicu u Inter za 10 miliona evra! Kako je preneo Skaj Italija, londonski klub traži 10 miliona, a Inter pokušava da smanji cenu na pet miliona.

Foto: Tanjug

 

21:00 - Aleksandar Radovanović, fudbaler belgijskog Kortrajka želja je Partizana.

20:44 - Luis Murijel mogao bi tokom leta da dres Atalante zameni za Marseljev! Francuski tim juri veliki broj pojačanja pred povratak u Ligu šampiona. 

20:07- Kako javlja Sport1 TV, Barselona je rešila da napravi novi korak ka angažovanju udarne igle Bajerna i reprezentacije Poljske! Nemcima nije bila zanimljiva ponuda od 32.000.000 evra, ali sada je ponuđeno oko 40.000.000.

Foto: Reuters

 

20:01 - Fudbaler moskovskog Spartaka Želimhan Bakaev (25) bio je jedan od najboljih igrača moskovskog tima, a sada je prešao u Zenit kao slobodan igrač potpisavši ugovor na 3+1 godinu.

 

 

19:33 - Kraj! Real Sosijedad ozvaničio je kupovinu mladog  Anžea Mohameda Ali Čoa (18) za 11.000.000 evra, a ugovor je potpisan na pet godina.

19:19 - Golobradi Nemac Anton Kade (18) nije više fudbaler Herte! On je kao slobodan igrač potpisao za Bazel.

19:02- Bivši igrač Vulverhemptona Roman Sais trenutno je na lekarskim pregledima u Istanbulu, a ukoliko prođe Bešiktaš ga dobija bez obeštećenja...

 

 

18:59 - Inter je spremnan da plati 14.000.000 evra Empoliju za Aslanija

18.47 - Napoli razmišlja da pusti Kalida Koulibalija ovog leta, iako ima ugovor do 2023. godine.Senegalski štoper se dugo povezuje s Barselonom. Napoli mu je navodno ponudio novi ugovor s manjom platom, ali to ne odgovara 30-godišnjem fudbaleru pa želi da ode iz kluba.

18.41 - Barselona neće pridužiti ugovor sa  Danijlom Alvesom 30. juna. On se prošle se godine vratio u katalonski klub i potpisao ugovor na godinu dana, koji je podrazumevao manju platu s obzirom na to da je Barselona u financijskim problemima.

18.15 -  Marsej je krenuo po Aksela Vitsela koji uskoro postaje zvanično slobodan agent. Navodno mu je ponuđena plata od čak 8.000.000 evra za dve sezone.

18.00 - Nikola Radmanovac (25) iz Radnika iz Surdulice seli se u Rusiju. Klub bi mogao da zaradi 200.000 evra jer se Radmanovac  dogovorio sa ruskim drugoligašem Baltikom, ali je pre realizacije transfera potrebno da se Rusi reše jednog igrača, prenosi Mozzartsport.

17.45 - Pričalo se o dolasku Artema Dzjube u Crvenu zvezdu, ali crveno-beli finansijski nisu mogli da isprate njegove aptetite a čini se ni Turci.  Ruski mediji danas pišu da je bivši kapiten reprezentacije Rusije  boravio u Istanbulu ali da se nije dogovorio sa Fenerbahčeom. Predložili su mu godišnja primanja između 1,2 i 1,5 miliona evra. Međutim, to mu je izgleda bilo malo.

Foto: reuters

Artem Dzjuba

17:03 - Edin Džeko će u slučaju da u Inter dođu Romelu Lukaku i Paulo Dibala postati višan na Đuzepe Meaci. Kapiten Bosne i Hercegovine razmatra opcije, a jedan od njih je odlazak u Juventus gde bi bio "ispomoć" Dušanu Vlahoviću. 

16:50 - Šon Rajt Filips razgovarao je sa novim čelnicima Čelsija i savetovao upravi Plavaca da ukoliko Romelu Lukaku napusti Stamford Bridž londonski velikan krene po Roberta Levandovskog. 

16:11 - Srpski defanzivac Ivan Radovanović ostavio je odličan utisak u italijanskoj Salernitani, pa ne čudi što je za njega zainteresovan novi prvoligaš Kremoneze.

16:01- U Kolubari je sve manje igrača iz prošle sezone! Dres superligaša više neće nositi Dejan Uzelac, koji je odigrao pet utakmica u prethodnoj sezoni, Marko Vučetić (15 utakmica), Miloš Zečević (3 utakmice), Nenad Stanković (11 mečeva), Dejan Đenić (26 mečeva) i Marko Simić (9 mečeva).

Foto: Starsportphoto

 

15.30 - Fiorentina naciljala pojačanje

Fiorentina pregovara sa Empolijem o dovođenju levog beka Fabijana Parisija koji bi bio alternativa kapitenu Kristijanu Birgaiju, to bi vrlo moguće moglo da znači da bi naš Aleksa Terzić mogao da napusti Fiorentinu

15.00 - VINSIJUS NAGRAĐEN NOVIM UGOROM

Fudbalski klub Real ponudiće produženje ugovora Vinicijusu, a brazilski fudbaler bi u tom slučaju godišnje zarađivao 10 miliona evra, prenosi španski sportski list "Marka"

14.46 - Barselona je potvrdila da je ugovor s klubom potpisao Pablo Tore, 19-godišnji španski vezni igrač. Stigao je iz Rasing Santandera za pet miliona evra.  Barselona je u ugovor ibacila otkupnu klauzulu od 100 miliona evra.

 

 

14.42 - Prema pisanju više italijanskih medija, na pomolu je spektakularan transfer između Juventusa i Česlija. Engleski klub silno želi štopera Matijasa de Lihta. Zbog toga pomno prati njegove pregovore s Juventusom vezane uz eventualno produženje ugovora. Zapelo je na klauzuli za odštetu. Juventus insistira da ona iznosi 125 miliona evra, dok menadžer Holanđanina traži 80 miliona evra. 

14.39 - Liverpul je poslao ponudu tešku 60 miliona funti za Rafinju, krilnog napadača Lidsa, javlja Daily Mail. Osim Liverpula igrača prati i Barselona, ali finansijki može da parira redsima.

14.36 - Sportski direktor Partizana Ivica Iliev otkrio je šta navijači mogu da očekuju u nastavku prelaznog roka. Nije želeo da govori o imenima, čelnik Partizana je prokomentarisao kakva će biti pojačanja na dve pozicije u timu.

- Kada su stranci u pitanju, akcenat je na ofanzivnom delu ekipe. Očekujemo minimum dvojicu stranih igrača: ofanzivnog vezistu i krilnog napadača.

14.35 - Sadio Mane je na korak od Bajern Minhena. Fabricio Romano je potvrdio da je Senegalac dogovorio sve uslove sa Bajernom, dobiće ugovor na tri godine. Liverpul je odbio prve dve ponude, a Bajern do kraja ove nedelje sprema treću, a očekuje se da ne bude ispod 40 miliona evra i da će je Redsi prihvatiti.

Foto: Reuters

Sadio Mane

14.13 - Roma je blizu Mehmeda Zekija iz Lila, a poslala je i ponudu od 20 miliona evra za Husema Uara iz Liona. Sam Zeki bi došao za 7.5 miliona evra, Murinjo se tako okrenuo francuskom tržištu posle dovođenja Nemanje Matića. 

13.51 - Lois Dioni je završio sa Crvenom zvezdom. Vratio se u Anže sa kojim je pod ugovorom ali direktor francuskog kluba je poručio da im Dioni nije u planovima.

13.30 -  Nema više mesta za tragičara. Rumunski golman Jonuc Radu  napušta Inter.Kremoneze i Empoli su zainteresovani da ga pozajme.

13.00 - POVRATAK Luk de Jong se vratio u Sevilju sa pozajmice iz Barselone ali neće se zadržati u Andaluziji. PSV je zainteresovan da ga vrati u Ajndhoven i ponudio je 5.000.000 evra.

12.30 -  Vea blizu "slepih miševa" Američki napadač Timoti Vea iz Lila se nalazi na meti Valensije. Slepi miševi žele sina slavnog Žorža na pozajmicu s pravom otkupa.

11.50 - Šehović pojačao  Partizan Šehović je ponikao u Partizanu iz kojeg je otišao u Makabi Netanju, iz kojeg se evo vraća u svoj matični klub.

 

 

 

11.20 - Januzan blizu povratka na Ostrvo

Ostrvski mediji javljaju da je Vest Hem počeo pregovore sa Adnanom Januzajem koji je slobodan igrač nakon isteka ugovora sa Real Sosijedadom.

11.00 - Kako navode italijanski mediji, Luka Jović bi mogao da dođe na pozajmicu uz mogućnost otkupa, a Madriđani bi plaćali veći deo njegovih primanja od 5.000.000 evra. Nasledio bi tako Dušana Vlahovića, mogao bi konačno da oživi karijeru. Takođe, kako su preneli Španci naš napadač je na meti Monaka i Lidsa.

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

10.45 - Žorž Žetus želi zemljaka Vilijama Karvalja u Fenerbahčeu. Turski klub je portugalskom vezisti ponudio trogodišnji ugovor vredan 2.500.000 evra po sezoni, ali Betisu nudi "samo" 5.000.000 evra za obeštećenje, dok Španci traže 3 miliona više.

10.15 - Inter navodno pristaje da plati za pozajmicu Romelua Lukakua. Čelsi traži 25.000.000 evra samo za pozajmicu i da nema ništa da platom igrača.

09.55 - Pol Pogba se definitivno vraća u Juventus. Di Marcio javlja da su ostali samo sitni detalji a očekuje se da će klub zavnično sve potvrditi pre 30. juna kada Francuzu i definitivno ističe ugovor sa Mančester Junajtedom.

09.55 - Lazar Rosić je slobodan igrač pošto mu ističe ugovor, a u Portugaliji je već tri godine. Tamošnji mediji pitali su ga šta misli o navodnom prelasku u redove Partizana.
- To se nikada neće dogoditi, ja sam navijač Crvene zvezde - bio je kratak i jasan Rosić za portugalske medije. Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

09. 55 - Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija