• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2022

11:48

NIŠLIJE PRODAJU IGRAČA ZA POLA MILIONA! Hteli ga Zvezda i Partizan, ali...

Starsportphoto

Fudbal

NIŠLIJE PRODAJU IGRAČA ZA POLA MILIONA! Hteli ga Zvezda i Partizan, ali...

Podeli vest

Bio je i te kako interesantan prošlog leta Stefan Mitrović, ofanzivac Radničkog iz Niša, veliki broj klubova je bio zainteresovan za njega, pa čak i večiti rivali, ali je na kraju ostao na Čairu

Ono odlazak u drugu sredinu nije realizovao minulog, ali ovog leta bi Mitrović mogao! Ipak za njegovo dovođenje je sada najviše zagrizla poljska Krakovija.

Mediji iz Poljske pišu da je klub iz Krakova u kontaktu sa Radničkim oko transfera Mitrovića, ali za sada dogovor još nije postignut.

Foto: Starsportphoto

 

Navodno, Nišlije traže za svog igrača 500.000 evra, što nije velika suma, ali je za Krakoviju na gornjoj granici! Mitroviću ugovor sa Radničkim ističe sledećeg leta, pa ukoliko ne produži ugovor sa klubom, Nišlije će morati u ovom prelaznom roku da ga prodaju da bi zaradili.

Podsetimo, u prethodnoj sezoni ofanzivni vezista je odigrao 36 utakmica za Radnički i postigao deset golova, uz dve asistencije.Ne tako davno za sumu od pola miliona evra prodao Lazara Ranđelovića i Nikolu Čumića Olimpijakosu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija