• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2022

10:54

UVEREN JE U NJEGOVU TRANSFORMACIJU! Roberto Martinez veruje u Edena Azara!

Fudbal

UVEREN JE U NJEGOVU TRANSFORMACIJU! Roberto Martinez veruje u Edena Azara!

Podeli vest

Selektor reprezentacije Belgije Roberto Martinez najavio je da će Eden Azar igrati puno bolje sledeće sezone i u Realu i u reprezentaciji

Robero Martinez tvrdi da je Azar spremniji nego ikad, i mentalno i fizički, fokusiran je na uspehe tako da navijači mogu očekivati promene u njegovoj igri. 

- Eden Azar je u najboljem delu svoje karijere. Bio sam iznenađen njegovim stanjem uma i fizičkom spremom u maju. Navijači Reala će videti potpuno drugačijeg Azard sledeće sezone. Opsednut je uspehom s Realom - rekao je belgijski selektor.

Foto: Reuters

Roberto Martinez, selektor Belgije

Eden Azar je u Real Madrid došao pri tri godine, a od tad je odigrao 66 utakmica. Real ga je platio 115.000.000 evra, ali je postigao svega šest golova. Belgijski krilni napadač trebao je biti zamena za Kristijana Ronalda, međutim za sada je daleko od toga.

Foto: ap photo

Eden Azar u dresu Reala

Na svoje prve pripreme s Realom došao je u lošem fizičkom stanju, sa previše kilograma. Usledili su veliki pad forme i povrede zbog kojih trenutno nije u prvom planu kod Karla Anćelotija u Realu.

Njegovu poziciju sada suvereno drži Vinicijus Žunior, a Azaru, koji ima 31 godinu, vrednost je na Transfermarktu pala sa sto na samo 12.000.000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija