• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/tanjug

18.06.2022

14:00

NIJE NORMALNO DA SU ZVEZDAŠI PROTIV PIKSIJA! Oglasio se Robert Prosinečki: ON JE LEGENDA KLUBA!

Fudbal

NIJE NORMALNO DA SU ZVEZDAŠI PROTIV PIKSIJA! Oglasio se Robert Prosinečki: ON JE LEGENDA KLUBA!

Podeli vest

Član šampionske generacije Crvene zvezde iz Barija Robert Prosinečki izjavio je da "nije normalno" da su navijači crveno-belih protiv selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija, koji je takođe legenda kluba sa Marakane i peta Zvezdina zvezda

- Slabo sam upućen, niti bih da ulazim u priču. Ne znam ni šta da kažem. Nije normalno! Piksi je bio predsednik, peta zvezda, legenda kluba i posle svega da ima problema sa navijačima i klubom… Opet, nije normalno. Ne bih da detaljišem, iako nemam nikakav problem - rekao je Prosinečki za Sport klub.

Popularni Robi sreo se nedavno sa nekadašnjim saigračima Draganom Stojkovićem i Stevanom Stojanovićem u Ljubljani, kada je fudbalska repzentacija Srbije gostovala Sloveniji u Ligi nacija (2:2).

Foto: Starsportphoto©

Dragan Stojković Piksi



- Igrali smo zajedno, Piksi je već bio zvezda u danima kad sam stigao, kao dečak, na stadion Zvezde. Godinama se poznajemo, zadržali smo intenzivan kontakt. Lep susret, o svemu smo razgovarali, razmenili mišljenja, dotakli se i ideje Srbije u Kataru. Sa Piksijem, ekipa izgleda mnogo drugačije, vidljivo je golim okom. Često naše ekipe imaju kvalitet, ali ne igraju uvek dobro. A Piksi to hoće i uspeva, na sreću. Evo, u Ljubljani, isterao je ekipu napred kod 2:2 i rizikovao poraz, iz kontranapada. Rođeni pobednici ne priznaju remi - izjavio je Prosinečki.

Na severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić" tokom finala Kupa Srbije protiv Partizana, navijači Crvene zvezde istakli su transparent protiv Stojkovića, koji je duel posmatrao iz svečane lože u svojstvu selektora Srbije.

- Nikad nije bila tvoja. Ti nikad nisi bio naš. Decenijskog potopa posle tebe, seća se svaki zvezdaš. Sajonara - poručile su Delije tada Stojkoviću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija