• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2022

19:04

OVA FOTKA JE KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU!? Dragana rasturila brak Pikea i Šakire?

printscreen

Fudbal

OVA FOTKA JE KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU!? Dragana rasturila brak Pikea i Šakire?

Podeli vest

Fudbaler Katalonaca i popularna kolumbijska pevačica Šakira razveli su se posle decenije braka i dvoje dece koje su dobili u njemu

Šakira je nakon razvoda odlučila da se preseli u Majami, gde ima kuću, a sa sobom će povesti svoje sinove.

Sada je u javnost isplivala fotografija za koju se veruje da je Šakiri bili jedna od presudnih stvari da stavi tačku na brak sa zvezdom Barselone! Bugarska blogerka Dragana Spasovska je i ranije povezivana sa fudbalerima, a kako prenose tamošnji mediji prelepa Bugarka zavela je i Đerara Pikea!

 

 

Ona je i pre četiri godine uhvaćena u provodu sa napadačem Barselone Usmanom Dembeleom,  bila je u centru pažnje i kada se našla u istom društvu i sa legendama Reala koje je predvodio Roberto Karlos.

 

 

Ova lepotica mnogo vremena provodi u Dubaiju, a kako prenose mediji u Bugarskoj, tamo se upoznala i sa Pikeom koji je tamo često dolazio. Oni ističu da su se Pike i Spasovska poslednji put tamo videli u restoranu pre Nove godine...

 

 

- Naravno da znam Pikea. Imamo i zajedničke fotografije. To je nešto što ne mogu poreći. Ali o svim ostalijm detaljima o svemu što kruži ovih dana, ne smem sada da govorim - rekla je Spasovska i tako zagolicala maštu javnosti! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija