• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2022

21:55

TOTI PROGOVORIO O MATIĆU! Evo šta je legenda Rome rekla o Srbinu! Pričao i o Mbapeovom odbijanju Reala!

reuters

Fudbal

TOTI PROGOVORIO O MATIĆU! Evo šta je legenda Rome rekla o Srbinu! Pričao i o Mbapeovom odbijanju Reala!

Podeli vest

Doskorašnji fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić potpisao je jednogodišnji ugovor sa Romom, a Srbin je dočekan od strane navijača, ali i legendi kluba na najlepši mogući način

Frančesko Toti, živa legenda Rome i čovek koji je ostavio neizbrisiv trag u italijanskom klubu, uvek napominjao da su ekipi potrebni istinski šampioni ukoliko želi da dođe do velikog rezultata! Po dolasku srpskog asa Nemanje Matića u klub, nije štedeo reči.

Foto: reuters

 

- Matić je dokazao svoju vrednost u Evropi, u sjajnim timovima. Da biste došli u Romu potreban vam je pravi mentalitet, da biste ostvarili rezultate potrebni su vam odlični igrači. Roma pre svega želi da se vrati u Ligu šampiona. Da biste pobeđivali, potrebni su vam šampioni- rekao je Toti za Skaj Sport.

Foto: Tanjug

 

Inter želi da vrati Romelua Lukakua, a to je začudilo Totija!

- Iskreno, nisam to očekivao, mislio sam da će izabrati neki drugi klub, ali on želi da se vrati tamo gde je bio dobar. Ako želi da se vrati u Inter to bi zaista bilo dobro, osvojio je titulu i želi ponovo da pobeđuije. Bio bi to dobar izbor, želim mu dobrodošlicu u Inter. Simone Iznagi će biti srećan ukoliko na raspolaganju bude imao izuzetnog igrača.

Princ Rima je govorio i o odluci Kilijana Mbapea da ostane u Pari Sen Žeremenu, iako je imao ponudu Real Madrida koju bi malo ko odbio!

Foto: Reuters

 

- To je za mene izbor srca, svako drugi bi izabrao da ostane zbog velike količine novca. On mora da bude karakterisan i zaštićen kao veliki šampion.

Foto: printscreen

 

Nekadašnji fudbalski as smatra da će biti apsolutno zasluženo ako Karim Benzema uzme Zlatnu loptu, a govorio je i o Zlatanu Ibrahimoviću i njegovoj povredi zbog koje se priča da će otići u penziju!

- Poznajemo Ibrahimovićev karakter, on ne želi da odustane. Svaki izbor koji bude napravio sigurno neće biti poregašan, sačekajmo da vidimo kako će koleno reagovati u ovih pet-šest meseci- dodao je Toti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija