• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2022

07:05

SJAJNA SERIJA BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE! Na tri meča dao ČETIRI gola! Odmah podigao SRPSKU TROBOJKU (VIDEO)

Tanjug

Fudbal

SJAJNA SERIJA BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE! Na tri meča dao ČETIRI gola! Odmah podigao SRPSKU TROBOJKU (VIDEO)

Podeli vest

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić nastavio je sa postizanjem golova u američkoj MLS ligi

Bivši fudbaler austrijskog VAC-a bio je strelac u remiju protiv Portlanda (1:1), iako je šansu u ovom meču nije bio starter.

Po njegovu sreću, povredio se Viktor Vaskez, pa je srpski napadač morao na teren i to se domaćima jako isplatilo.

Igrao se 88. minut kada je Hulijan Arauho poslao centaršut sa desnog boka, pravo na glavu srpskog napadača koji se našao na pravom mestu kako bi sa peterca trzajem glavom u trku matirao protivničkog golmana i izazvao erupciju oduševljenja na tribinama. 

Nekadašnji ljubimac Delija je bio dovoljno lukav da pobegne Larisu Mabijali i bude taman toliko ispred direktnog čuvara da zahvati loptu i zatrese mrežu.

Posle pogotka, Srbin je skinuo dres da proslavi, pa je otrčao do tribine ne bi li uzeo srpsku trobojku. Zbog toga je zaradio i žuti karton.

Bio je to treći gol za Dejana Joveljića u poslednje četiri utakmice, što je fenomenalan podatak, budući da je u LA Galaksiju odigrao svega 110 minuta za prethodna tri meča.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija