• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2022

12:47

NIJE MU DUGO TREBALO DA PRELOMI! Kolarov već ZNA čime će se BAVITI posle BLISTAVE fudbalske karijere!

Fudbal

NIJE MU DUGO TREBALO DA PRELOMI! Kolarov već ZNA čime će se BAVITI posle BLISTAVE fudbalske karijere!

Podeli vest

Bivši kapiten Srbije odlučio je da u 37. godini definitivno "okači kopačke o klin"

Sa 94 odigrane utakmice i 11 postignutih golova za selekciju Srbije, Aleksandar Kolarov je objavio kraj igračke karijeru.

U svojoj 37. godini, sada već bivši fudbaler Intera iz Milana, oprostio se od aktivnog igranja fudbala, što je potvrdio u izjavi za "Tanjug".

Nekadašnji vođa Orlova, koji je u državnom timu nastupao od 2008. do 2020. godine, objavio je i naredne poteze, posle teške odluke koju je morao da donese.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Kolarov

- Dolazim do kraja ove faze u svom životu osećajući veliko zadovoljstvo postignutim. Nadam se da sam sam se svojim svakodnevnim dokazivanjem na terenu i van njega bar delom odužio ovoj divnoj igri i svima koji su me podržavali. Sada sam već usmeren ka svom "drugom" životu u svetu fudbala. Uskoro u Nacionalnom fudbalskom centru fudbalske federacije Italije u Koverćanu počinjem školovanje za sportskog direktora i skauta - rekao je Kolarov za "Tanjug".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija