• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2022

21:27

ZIDAN OPET NA KLUPI: Želim da nastavim, još uvek imam taj plamen, to je moja strast!

Fudbal

ZIDAN OPET NA KLUPI: Želim da nastavim, još uvek imam taj plamen, to je moja strast!

Podeli vest

Bivši šef struke fudbalera Reala Zinedin Zidan priznao je da želi da nastavi da se bavi trenerskim poslom, prenose francuski mediji

Francuska televzija "Telefut" napravila je reportažu povodom 50. rođendana Zidana, koji će proslaviti 23. juna.

- Želim da nastavim da treniram. Imam u sebi još taj plamen, to je moja strast, fudbal. Imam 50 godina, ispunjen sam i srećan. To je najvažnija stvar - rekao je Zidan, koji nije želeo da otkrije gde će da nastavi trenersku karijeru.

Foto: reuters

Zinedin Zidan


Zinedin Zidan je trenutno bez posla, pošto je pre godinu dana napustio Real.

On je u dva mandata bio trener Reala, a sa madridskim klubom osvojio je dve titule u španskom prvenstvu, dva španska Superkupa, tri Lige šampiona, dva evropska Superkupa i dva Svetska klupska prvenstva.

Pojedini francuski mediji tvrde da bi Zidan trebalo da preuzme Pari Sen Žermen, kao i da bi posle Svetskog prvenstva mogao da postane selektor Francuske.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija