• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2022

20:47

PUKLA TIKVA! Mamić BRUTALNO OPLEO po Modriću! Nikada mi nije dao... Što ne kaže BANDO JEDNA...!

Fudbal

PUKLA TIKVA! Mamić BRUTALNO OPLEO po Modriću! Nikada mi nije dao... Što ne kaže BANDO JEDNA...!

Podeli vest

Kontroverzni biznismen i dugogodišnji predsednik zagrebačkog Dinama uputio je oštre reči na adresu kapitena hrvatske reprezentacije i veziste madridskog Reala Luke Modrića

Mamić je osuđen na šest i po godina zatvorske kazne, zbog zloupotrebe položaja i izvlačenja velike količine novca iz kluba. Trenutno je u Međugorju u BiH.

- Znate li ko je doveo Modrića, Kovačića i Brozovića? Ovaj genije. Oni pronose slavu svetom, a nijedan se ne usudi da kaže nijednu lepu reč za mene. Ja sam ga uzeo u Dinamo kao izbeglicu, nikad u životu nisam dobio ulaznicu ili dres od njega. Ali ta veličina nema hrabrosti da sazove ovakvu konferenciju i kaže: Pa, bando jedna, ja znam da Mamić nije ništa ukrao. Ja sam podizao Modrića na noge i doveo ga na ovaj nivo. Koliko su oni uterali strah tom Modriću kom sam ja drugi tata i kog danas volim svim bićem. Drhtim nad svakim njegovim potezom. Patio sam šta su mu radili, jer on je fudbalska i ljudska veličina. Uzeo sam ga sa 13 godina kao izbeglicu, moj sin ga je prodao u Totenhem i posle u Real. Nikad u životu od njega nisam dobio ulaznicu ili dres - rekao je Mamić.

Foto: Tanjug/AP

Zdravko Mamić

Usledilo je potom objašnjenje kako je u klub doveo i druga dva pomenuta igrača.

- Ja sam otišao po Kovačića (Matea) u Linc i doveo ga u Dinamo, ja sam iz Dragovoljca doveo Brozovića (Marselo). Danas njih trojica pronose slavu širom sveta, a nijedan se ne usudi da kaže lepu reč za mene, jer bi bili zgaženi. Ja znam da me ti momci vole i poštuju, ali se plaše - dodao je ogročeno.

Uputio je kontroverzni biznismen i poruku građanima Hrvatske.

- Čuvajte Dinamo, čuvajte hrvatsku reprezentaciju, čuvajte budućnost svoje dece. Nemojte da vam bude normalno da vam svaki dan uzimaju iz novčanika. Ja nisam kleknuo. Nemojte da vam rade to sa referendumima - istakao je Zdravko Mamić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija