• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2022

08:37

ZEMLJOTRES U NAJAVI, PRVI ČOVEK PSŽ POTPALIO VATRU! Nejmar može da ide!

Reuters

Fudbal

ZEMLJOTRES U NAJAVI, PRVI ČOVEK PSŽ POTPALIO VATRU! Nejmar može da ide!

Podeli vest

Prvi čovek Pari Sen Žermena Naser Al Kelaifi najavio je novu transfer sapunicu, Nejmar bi mogao da napusti Pariz

Naser Al Kelaifi otovreno je pričao o sudbini Brazilca Nejmara. Brazilac je tokom minules ezone bio na udari navijača.

Njegove partije već neko vreme nisu na očekivanom nivou, uklapanje sa Leom Mesijem nije išlo najbolje, a na konkretno pitanje da li bi Nejmar mogao da bude prodat Al Kelaifi je kazao:

- Ne možemo o tako delikatnim pitanjima da govorimo u medijima. Da, neki igrači dolaze, neki će morati da odu. Ali to su interne stvari o kojima ćemo pričati u okviru kluba - poručio je prvi čovek Svetaca i samo potpalio vatru. 

- Želimo igrače koji vole ovaj klub, koji žele da se bore za njegove boje. Želimo one što vole da pobeđuju. Za sledeću sezonu cilj je jasan - da svaki dan dajemo 200 odsto. Onda će i rezultati doći. Moramo da postanemo skromniji...

Foto: Reuters

Nejmar bi mogao da napusti PSŽ

Naravno, ekspresno su krenule spekulacije francuskih medija! "Footmercato" otkrio je da je klub spreman da proda Brazilca. 

- Vrata za odlazak brazilske zvezde su otvorena. On je na listi igrača koje Luis Kampos neće zadržavati u slučaju adekvatne ponude. U klubu postoji konsenzus po ovom pitanju, odluka je jednoglasna i već je određena cena po kojoj bi Nejmar mogao da ide. Pitanje je samo koji će to klub biti u mogućnosti da izađe u susret njegovim finansijskim zahtevima koji nisu mali - nešto više od 30.000.000 evra neto po sezoni. Postoje svi uslovi da dobijemo još jednu letnju sapunicu - piše francuski portal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija