• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2022

14:55

JEDINSTVO UB U PRVOJ LIGI SRBIJE! Klub dobio specijalnu pozivnicu!

printscreen Twitter

Fudbal

JEDINSTVO UB U PRVOJ LIGI SRBIJE! Klub dobio specijalnu pozivnicu!

Podeli vest

Jedinstvo Ub igraće naredne sezone u Prvoj ligi Srbije

Odluka je pala posle Izvršnog odbora  Fudbalskog saveza Srbije. Klub, koji već godinama pomaže bivši reprezentativac Nemanja Matić,  uskoči je u Prvu ligu Srbije, pošto je procenjeno da će baš Ubljani najviše doprineti razvoju domaćeg fudbala, prenosi Mozzarsport.

Za upražjeno mesto bilo je još desetak klubova-kandidata, mada su se najveće šanse davale Jedinstvu, pa i Timoku, pošto se u Zaječaru gradi novi, moderan stadion

Jedinstvo je dobilo prednost ispred Timoka 1919, dobanovačke Budućnosti, OFK Bačke, Zemuna, Borca 1926, Smedereva 1924 i Mladog radnika 1926, takođe, zainteresovanih za vanredno unapređenje.

Takmičenje u PLS počinje 5. avgusta, a u njemu će igrati: Metalac, RFK Novi Sad, Železničar Pančevo, IMT, Loznica, Inđija, Grafičar, Mačva, Radnički (Sremska Mitrovica), Rad, Zlatibor, GFK Sloboda, OFK Vršac, Trajal i Radnički (Novi Beograd).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miloš

pre 1 godinu

Pa zar nije red da I Informer napiše da je Jedinstvo bilo 3 na tabeli i da je bio red da se prvo pozove Sloga iz Pozege koja godinama ne ulazi u prvu ligu što zbog pozivnica iz FSS što zbog baraza.Odlicna ekipa iz Pozege 5 sezona vodeća a u FSS je tretiraju kao nizerazredni klub.Pozzzz

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija