• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2022

21:50 >> 21:51

ORLIĆI BEZ ŠANSE! Skarlet RAZBIO Srbiju - protiv AUSTRIJE za prolaz dalje! (VIDEO)

Fudbalski savez Srbije

Fudbal

ORLIĆI BEZ ŠANSE! Skarlet RAZBIO Srbiju - protiv AUSTRIJE za prolaz dalje! (VIDEO)

Podeli vest

Omladinska reprezentacija Srbije poražena je u drugom kolu grupne faze na Evropskom prvenstvu pošto je u Banskoj Bistrici Engleska slavila sa 4:0 (2:0)

Uz mnogo sreće omladinska reprezentacija Srbije osvojila je bod u prvom duelu protiv Izraela, a gol Stefana Lekovića mogao bi da bude "prelomni" u borbi za nokaut fazu. Orlići su danas poraženi od Engleske sa 4:0 (2:0) te će o prolasku dalje odlučivati duel sa Austrijancima u poslednjem kolu. 

Izabranici Aleksandra Jovića nisu imali nikakve šanse protiv favorizovanog rivala. Englezi su već na startu meča načeli mrežu Orlića i praktično završili posle samo pet minuta kada je Dejn Skarlet matirao Ognjena Lukića i doneo prednost Gordi Albionima. Ipak, posle samo stotinak sekundi Srbija je mogla da odgovori preko Nikole Kneževića, ali je Metju Koks uspeo da zaustavi njegov udarac. 

Foto: Fudbalski savez Srbije

Ognjen Lukić je u 12. minutu zaustavio zicer Aleksa Skota, ali je talentovani čuvar mreže potpuno podbacio u finišu prvog poluvremena. Ponovo je napadač Totenhema Dejn Skarlet pobegao svojim čuvarima i uspeo da pogodi sredinu gola i tako reši pitanje pobednika. 

Nisu se Orlići predavali ni posle drugog gola Engleza. Vladimir Miletić je na startu drugog poluvremena opalio iz voleja, ali je lopta nažalost otišla malo pored gola. Ipak, to je bilo sve od srpske reprezentacije u Banskoj Bistrici budući da su se Ostrvljani do kraja utakmice pitali za sve. 

Prvo je Dejn Skarlet mogao do het-trika u 65. minutu, ali je Stefan Leković uspeo da blokira njegov udarac. Samo tri minuta kasnije spasa nije bilo - Karni Čukvuemeka je sam izgradio poziciju za udarac, gađao dalji ugao Lukićevog gola, a mladi golman nije imao nikakve šanse. Isti igrač je i u 74. bio u šansi, ovoga puta je Lukić bio nešto spremniji. 

 

 

U finišu meča je Orlićima poptuno "pao gard" što su Gordi Albioni uspeli da iskoriste, a svoj prvi gol na turniru postigao je i Daniel Džebinson u 93. minutu sudijske nadoknade. 

Ranije danas Izrael je savladao Austriju sa 4:2 te će o plasmanu u narednu rundu verovatno odlučivati gol-razlika. Poslednji rival Orlićima biće upravo Austrija, dok bi Engleska ubedljivom pobedom nad Izraelcima pomogla Srbiji u borbi za nokaut fazu takmičenja! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija