• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2022

11:05

SVI PRIČAJU O RONALDOVOM LUDOM LETNJEM PLESU! Ovakvog ga nikada niste videli! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

SVI PRIČAJU O RONALDOVOM LUDOM LETNJEM PLESU! Ovakvog ga nikada niste videli! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo odmara se sa porodicom na Majorki i oduševio navijač

Portugalac je iznajmio skupocenu vilu kako bi Georgina Rodrigez, deca, njegova majka i sestra uživali u dvonedeljnom odmoru.

Ronaldu odmor očigledno nije pokvario ni peh sa skupocenim automobilom, pošto je jedan od njegovih telohranitelja teško oštetio Bugati vredan 2,5 miliona evra.

Foto: printscreen

 

Ronaldova sestričina Alisija podelila je video koji je postao vrlo popularan na društvenim mrežama. Ronaldov ludi letnji ples postao je virtuelan širom sveta, zbog njegovih pokreta. Nikada ga nismo videli u ovom izdanju

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 433 (@433)

 

 

 

Dok Ronaldo uživa mediji ga sele u Italiju. Tvrde da se 37-godišnji portugalski napadač ne uklapa u viziju novog menadžera Mančester junajteda Erika ten Haga koji od svojih igrača želi trčanje, posed lopte, kolektivnu igru i požrtvovanost na terenu. Za njegove usluge navodno se raspituje Roma, pa bi opet mogao da igra sa Nemajom Matićem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija