• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2022

17:48

NESUĐENO POJAČANJE ZVEZDE KROJI SUDBINU DZJUBE! Iskusni napadač pred vratima OVOG kluba!

reuters

Fudbal

NESUĐENO POJAČANJE ZVEZDE KROJI SUDBINU DZJUBE! Iskusni napadač pred vratima OVOG kluba!

Podeli vest

Dugogodišnji kapiten ruske reprezentacije Artjom Dzjuba još nije rešio u kome će klubu nastaviti karijeru

Najpre se za napadača Zenita interesovao Fenerbahče, stvar je gotovo bila završena, međutim, Dzjuba se u poslednjem trenutku predomislio i transfer u Tursku je propao.

Potom se u kombinaciji našao i mađarski šampion Ferencvaroš, da bi sada naredna destinacija Artjoma Dzjube mogao da bude - Soči!

Da li će legenda Zenita, u kome je za sedam sezona odigrao 181 meč i postigao 85 golova, preći u redove vicešampiona Rusije, zavisiće i od još jednog nesuđenog pojačanja Crvene zvezde - Matee Kasijere!

Foto: reuters/tanjug

Mateo Kasijera

Kolumbijac je pred odlaskom iz Sočija, što su potvrdili i u klubu, a ruski prvak je najbliži njegovom potpisu!

Zenit je poslao sjajnu ponudu Kasijeri i, donekle, pokvario planove Zvezdi, međutim, kolumbijski krilni napadač želi da karijeru nastavi u klubu koji će igrati Evropu!

Podsetimo, ruski i beloruski timovi, odnosno, reprezentacije su izbačeni od strane UEFA i FIFA i ne mogu da se takmiče na evropskoj i svetskoj sceni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija