• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2022

23:42

HRVATI NA CENI! Reprezentativac komšija na pragu Atletika!

Reuters

Fudbal

HRVATI NA CENI! Reprezentativac komšija na pragu Atletika!

Podeli vest

Atletiko Madrid opasno je zagrejan za dovođenje igrača Seltika Josipa Juranovića

Kako prenosi Skaj, Seltik je svestan interesovanja za 26-godišnjeg igrača, ali još uvek nisu dobili nijednu zvaničnu ponudu! Ipak, kako se može čuti, madridski klub već izvesni period prati reprezentativca Hrvatske i voleo bi da ga vidi u svojim redovima! 

Desni bek je imao sjajnu sezonu u redovima šampiona Škotske, nakon što je prošle godine došao iz poljske Legije.

Foto: tanjug/ap photo

 

Kiran Tirni je fudbaler koji drži dosadašnji rekord Seltika kada je u pitanju prodaja! On je pre tri godine prešao u Arsenal za 25 miliona funti.

Hrvatski defanzivac Josip Juranović je prošle sezone odigrao 41 utakmicu i postigao šest golova za Seltik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija