• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2022

09:57

ITALIJA BRUJI O SRBINU! Nikola Milenković ide u Inter, milioni na računu Fiorentine!

Fudbal

ITALIJA BRUJI O SRBINU! Nikola Milenković ide u Inter, milioni na računu Fiorentine!

Podeli vest

Novi dan i nova situacija na fudbalskoj pijaci! Nikola Milenković, kako tvrde Italijani, blizu je prelaska u Inter

Dan ranije se spekulisalo da Juventus krade Srbina klubu iz Milana, ali danas italijanski mediji bruje da je Inter dogovorio lične uslove sa srpskim defanzivcem i transfer je sve bliži.

Milenković ide u Inter

Naime, njegov agent Fali Ramadani je dogovorio sve oko plate i ugovora. Nikola će potpisati petogodišnji ugovor vredan dva miliona evra, uz bonuse.

- Ostaje samo da se klubovi dogovore. Ramadani je garantovao Interu da će Fiorentina biti spremna da prihvati obeštećenje od 15 miliona evra - navodi se u tekstu.

Foto: tanjug/Cafaro/LaPresse via AP

Nikola Milenković se dogovorio sa Inter

Nikola Milenković je prošlog leta produžio ugovor sa Fiorentinom kako ne bi otišao kao slobodan agent. U njemu se nalazi klauzula po kojoj može da napusti klub u ovom prelaznom roku po nižoj ceni obeštećenja.

Milenković je prešao iz Partizana u Fiorentinu u maju 2017. godine, Inter bi mu bio drugi klub u Italiji. Uz to se očekuje i da se nađe na spisku selektora Dragana Stojkovića za Svetsko prvenstvo u Kataru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija