• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2022

15:10

VRAĆA NAM SE SUPERLIGA! Poznat raspored prvog kola!

Starsportphoto

Fudbal

VRAĆA NAM SE SUPERLIGA! Poznat raspored prvog kola!

Podeli vest

Svi mečevi prvog kola Superlige Srbije, koja počinje 8. jula, zbog izuzetno visokih temperatura koje su najavljene igraće se od 20.00 časova

Sezonu će u petak od 10 časova otvoriti fudbaleri Voždovca i Novog Pazara. U subotu nas čekaju još tri utakmice.

U Ivanjici Javor dočekuje Partizana,  u Lučanima će igrati Mladost i Spartak iz Subotice, a na Banovom brdu će se pratiti duel Čukaričkog i TSC-a.

U nedelju na stadionu "Rajko Mitić" Crvena zvezda počinje odbranu titule protiv Radničkog iz Niša. U Surdulici Radnik dočekuje Mladost GAT iz Novog Sada, a zanimljivo bi moglo da bude na "Karađorđu" gde će se sastati Vojvodina i Napredak.

Poslednji meč ove runde na programu je u ponedeljak 11. jula i to u Lazarevcu gde će igrati Kolubara i Radnički 1923.

Podsećamo, prvoplasirani tim izboriće  direktan plasman u Ligu šampiona, a drugoplasirani će igrati u kvalifikacijama za elitno takmičenje. Treći tim imaće zagarantovan nastup na jesen u Evropi, jer će igrati plej-of rundu kvalifikacija za Ligu Evrope, a četvrti i peti tim idu u pretkola za Ligu konferencija.

 

SUPERLIGA SRBIJE

1. KOLO

 

Petak

Voždovac - Novi Pazar 20.00

Subota

Javor - Partizan 20.00
Mladost - Spartak Subotica 20.00
Čukarički - TSC 20.00

Nedelja

Crvena zvezda - Radnički Niš 20.00
Radnik - Mladost GAK 20.00
Vojvodina - Napredak 20.00

Ponedeljak

Kolubara - Radnički 1923 20.00


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija