• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.06.2022

18:51

SRBIJA MOŽE DA USPE NA SVETSKOM PRVENSTVU! Piksi nakon primanja odlikovanja poslao moćnu poruku: Čeka nas istorijsko takmičenje, ali moramo...

Tanjug/Tara Radovanović

Fudbal

SRBIJA MOŽE DA USPE NA SVETSKOM PRVENSTVU! Piksi nakon primanja odlikovanja poslao moćnu poruku: Čeka nas istorijsko takmičenje, ali moramo...

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je vidovdanska odlikovanja najzaslužnijim domaćim i stranim pojedincima, a jedan od njih bio je i selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi koji se nakon primanja odličja obratio građanima

Selektor reprezentacije Dragan Stojković Piksi naglasio je da je svako društveno priznanje i čast, ali i obaveza. 

- Velika je čast baš na ovaj veliki dan u Srbiji primati ovako veliko državno priznanje. Da primenim sportsku logiku. Čestitam svim ostalim dobitnicima i da istaknem veliko poštovanje prema njihovim odlikovanjima i zaslugama. Ovo današnje priznanje je na moje lično ime, ali ja ga doživljavam kao priznanje svima onima koji su u mojim pobedama i porazima učestvovali. Moja porodica, moji saradnici, prijatelji, navijači, svi oni koji su dali svoj doprinos. Ja danas primam priznanje i u svoje i u njihovo ime. Nastaviću tako da se ponašam i smatram da je svako društveno priznanje mnogo veća obaveza nego nagrada. Ovaj orden prihvatam kao podršku celokupnoj fudbalskoj reprezentaciji Srbije da nastavi sa radom i da ostvari dobre rezultate. Na takmičenju koje predstoji, obećavam da ćemo se boriti i dati sve od sebe da Srbija bude ponosna na nas. Da časno predstavljamo jednu malu, a najveću zemlju. Ovo su vremena jednog teškog svetskog, istorijskog takmičenja. Srbija tu može da ima uspeh samo ako je dovoljno jaka i mudra. Vidovdan, dan na koji smo se okupili, podseća nas koliko je važno da budemo jaki i složni. Zahvaljujem se na ukazanoj časti i iz sveg srca želim da Srbi koji žive u državi, a i van nje u sve većoj slobodi dočekuju svaki novi Vidovdan. Hvala svima, hvala Srbijo - rekao je Piksi.

Pored Dragana Stojković Piksija, od sportskih radnika odlikovan je i aktuelni selektor košarkaške reprezentacije Svetislav Kari Pašić i naš proslavljeni fudbaler i trener Bora Milutinović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
fasisto vucicu poture

pre 1 godinu

ma ti si smrdljivo pizdousno fašisticko kopile nesposobno koje samo smrdi gdje god da dodje picko pobjegao si prvi iz hrvatske pred olujom kao zadnji pacov jposerem se na tebe i na novinare informera sto prodaju srbiju za 100 eura i jedu govna

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija