• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2022

23:00

ZVANIČNO - NOVI UGOVOR ZA SRBINA! Rašović produžio saradnju sa Al Fejhom!

Starsportphoto

Fudbal

ZVANIČNO - NOVI UGOVOR ZA SRBINA! Rašović produžio saradnju sa Al Fejhom!

Podeli vest

Srpski trener Vuk Rašović produžio je ugovor sa Al Fejhom

Stigao je Vuk Rašović u januaru na klupu Al Fejhe i uspeo da sačuva klub od ispadanja iz tamošnjeg elitnog ranga. Bilo je to dovoljno da uprava kluba iz Saudijske Arabije ponudi produžetak saradnje srpskom treneru, a čitav posao je danas i ozvaničen. 

Vuk Rašović potpisao je novi ugovor do 2025. godine potvrdio je klub. Pored njega produžetak saradnje dobili su i njegovi članovi stručnog štaba Ljubiša Ranković, Đorđe Pantić, Rudolf Maričić i Vladan Popović.

Ugovor Vuka Rašovića važio je do 2023. godine, a nakon osvajanja Kupa Kralja u Saudijskoj Arabiji uprava nije imala dileme o produžetku saradnje. 

 

 

- Najvažnije je kada su svi zadovoljni, a baš to je slučaj u mom klubu. Napravili smo tim koji se sjajno uigrao i koji je poštovan od ekipa sa nekoliko puta većim budžetima. Igrali smo sjajno i pred polufinale Kupa kralja, pricao sam sa ljudima iz stručnog štaba i bio sam siguran da možemo da osvojimo pehar. Usledile su dve pobede i sve ostalo je istorija - rekao je Rašović. 

Podsećamo, za Al Fejhu nastupa i nekadašnji reprezentativac Srbije i legendarni golman Partizana Vladimir Stojković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija