• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2022

17:28

VELIKI PODVIG RUKOMETAŠICA! Srbija u POLUFINALU Mediteranskih igara!

Starsportphoto

Fudbal

VELIKI PODVIG RUKOMETAŠICA! Srbija u POLUFINALU Mediteranskih igara!

Podeli vest

Rukometašice Srbije pobedile su na Mediteranskim igrama selekciju Turske rezultatom 31:26 (17:14) i plasirale se u polufinale

Posle maksimalnog učinka u grupnoj fazi i pobeda nad Portugalom, Severnom Makedonijom i Turskom, Srpkinje su obezbedile polufinale Mediteranskih igara kao prvoplasirana ekipa u grupi B.

Naše devojke će rivalke u polufinalu saznati po završetku raspleta u grupi A, gde Hrvatska i Španija imaju po četiri boda, a pobednika grupe će odlučivati njihov međusobni susret koji je na programu večeras (20:15).

Termini polufinala su u ponedeljak (4. jula), a sastaće se prvi iz A i drugi iz B grupe, odnosno prvoplasirani iz B i druga selekcija iz A grupe. Meč za titulu i 3. mesto igraće se 6. jula.

Foto: Starsportphoto

selektor srpskih rukometašica Uroš Bregar

Selektor srpskih rukometašica Uroš Bregar nije krio zadovoljstvo, zbog fenomenalne igre i trijumfa nad Turkinjama.

- Izuzetno sam srećan i ponosan na igračice koje su odlično odigrale utakmicu i borile se jedna za drugu. Ostvarili smo zacrtani cilj i plasman u polufinale. Turska je jedna od najkvalitetnijih ekipa na turniru, ali videlo se da sa srcem, sa sistemom i sa zalaganjem možemo da iznenadimo. Velikom borbom, srcem i željom danas smo to ostvarili, svih šezdeset minuta smo bili bolji od Turske i baš sam ponosan na naše igračice zbog toga. Stigli smo do polufinala, a sve što se dogodi u nastavku takmičenja biće samo bonus za našu budućnost - rekao je selektor Srbije Uroš Bregar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija