• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2022

06:36

BJEKOVIĆ TVRDI: VLAHOVIĆ JE JAČI I BOLJI OD HALANDA! Srbin ZALUDEO Evropu svi pričaju o GOLGETERU Orlova!

REUTERS/Massimo Pinca

Fudbal

BJEKOVIĆ TVRDI: VLAHOVIĆ JE JAČI I BOLJI OD HALANDA! Srbin ZALUDEO Evropu svi pričaju o GOLGETERU Orlova!

Podeli vest

Vršilac dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković govorio je za italijanske medije

Već godinama prestižna nagrada za najboljeg mladog fudbalera u izboru Tutosporta ne može da prođe bez srpskih igrača. Ove sezone našu zemlju predstavljaju Nemanja Jović i Filip Stevanović koji su ponikli u omladinskoj školi Partizana. 

Srpski fudbaleri su redovni na listi Tutosporta, te su Italijani kontaktirali vršioca dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije Nenada Bjekovića kako bi sa njim prodiskutovali o talentovanim igračima iz naše reprezentacije. 

Ove godine Srbija nije imala mnogo predstavnika u trci za najboljeg mladog fudbalera sveta, a Bjeković se nada da će bolji dani doći i kod nas. 

Foto: fss.rs

- Srba nema mnogo na listi... Nemanja Jović iz Partizana, Stevanović iz Sitija koji se vratio sa pozajmice u Herenvenu, a tu je i Samardžić iz Udinezea koji je rođen u Berlinu. Dodajem da su u Partizanu vredni pažnje ofanzivci Marko Milovanović rođen 2003. godine i godinu dana mlađi Samed Baždar. U Crvenoj zvezdi, je đak Bajerna, levo krilo Nemanja Motika - rekao je Bjeković. 

Ipak, jedan od srpskih fudbalera koji hara Evropom je Dušan Vlahović. Snaženi napadač Juventusa je zimus stigao u Torino, ali od njega se sjajne igre očekuju naredne sezone u dresu Stare dame. 

- Vlahović je jači i kompletniji od Halanda. Norvežanin ima razornu moć, ali ni Dušanova nije ništa manja. Razlika u visini je samo nekoliko centimetara, međutim raznovrsnost šuteva i igra centarfora Juventusa je veća. A Mančester siti i Juventus platili su manje-više isti iznos, uključujući provizije, da bi ih kupili tokom ove godine od Borusije Dortmund i Fiorentine - podvukao je vršilac dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija