• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2022

09:06

BRUTALNA MAKLJAŽA, PA DONELI DŽAK PARA I TRAŽILI - UNIŠTITE SNIMAK! Novi detalji, Srbija i dalje bruji o tuči Prijovića i Tošića!

printscreen

Fudbal

BRUTALNA MAKLJAŽA, PA DONELI DŽAK PARA I TRAŽILI - UNIŠTITE SNIMAK! Novi detalji, Srbija i dalje bruji o tuči Prijovića i Tošića!

Podeli vest

Snimak tuče Aleksandra Prijovića i Duška Tošića teško će se pojaviti u javnost, jer je uništen

Srbija i dalje bruji o skandaloznom okršaju Aleksandra Prijovića i Duška Tošića  pred bar sto svedoka na poznatom beogradskom splavu. Navodno je Prijović udario Tošića tri, četiri puta, pesnicom u glavu. Tošić se žestoko branio, iako je u jednom momentu, nokautiran završio na podu. Na kraju su prisutni gosti morali da ih razdvajaju.

Uništite snimak

Ali, malo je verovatno da će se snimak incidenta pojaviti u javnosti. Naime, kako Kurir prenosi, u suboru su dvojica muškaraca došla na splav gde se desio incident sa jasnim zahtevima - da snimak sa sigurnosnih kamera bude uništen.

- Došli su sa jednim zadatkom, da snimak sa kamera koji je nastao bude zauvek uništen. Rekli su da ne pitaju za cenu, platiće svima koliko god treba, samo da se postupi po tom zahtevu - navodi izbor pomenutig portala.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Prijović

Po svemu sudeći se radi o ljudima koji su bliski jednom ili možda obojici fudbalera. Zadatak su kako prenosi pomenuti izvor uspešno rešili. Snimak je nestao, a onima, koji su radili te večeri, konobarima, rečeno je da ništa ne objavljuju i prenose medijima. Mada, na splavu je navodno bilo bar 100 ljudi, pa je pitanje da li je neko nešto od njih snimio. 

Takođe, navodno su Aleksandar Prijović i Duško Tošić izgladili odnose posle tuče, koju je napadač demantovao.

Foto: Starsportphoto

Duško Tošić

- Nikad nisam demantovao neistine o sebi, ovaj put demantujem, nikakve tuče, nije bilo, sve je laž - napisao je Prijović i označio Duška Tošića. 

Pominje se i da je moguća saradnja bivpih reprezentativaca Srbije, a Tošić završi Prijoviću transfer u Tursku.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
U cara Trajana

pre 1 godinu

Biće ko da više Jel su Cecu zbog trgovine fudbalerima hapsili ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija