• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2022

10:00

NOŽ U LEĐA MADRIĐANIMA! Ovo bi bio transfer veka, Kristijano Ronaldo prelazi u Barselonu?

Tanjug/AP

Fudbal

NOŽ U LEĐA MADRIĐANIMA! Ovo bi bio transfer veka, Kristijano Ronaldo prelazi u Barselonu?

Podeli vest

Kristijano Ronaldo mogao bi karijeru da nastavi u Barseloni, bruje svetski mediji

Kristijano Ronaldo pre nekoliko dana poručio je čelnicima Mančester junajteda da želi da napusti klub. Glavni razlog je navodi se neabicioznost kluba sa "Old Traforda" pa Ronaldo razmatra opcije koje su pred njim.

 

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Povezivali su Ronalda poslednjih nedelja sa dosta evropskih velikana, a samo neki od njih su Roma, Napoli, Sporting, Real Madrid, Bajern, Čelsi. 

Londonski klub se isticao kao naverovatnija opcija, ali španski "As" piše kako se Ronaldov agent Žorž Mendeš sastao s predsednikom Barselone Đoanom Laportom.                           

  

Razgovaraju o igračima kao što su Ruben Neveš, Rafael Leao i Bernardo Silva, ali i o Ronaldu - navodi "As".

Foto: Tanjug/AP

Đoan Laporta, predsednik Barselone

Mendeš i Laporta razmatraju mogućnosti dolaska Portugalca u katalonski klub, koji mu je za vreme igranja za Real bio veliki rival, pa mu to navijači "los blankosa" ne bi oprostili.                                                                                    

 

Laporta je već prošlo leto proveravao da li je Ronaldo dostupan, ali ga je teška finansijska situacija u klubu onemogućila da ozbiljno pristupi poslu -  dalje u tekstu tvrdi "As".

Foto: Starsportphoto

Robert Levandovski

"As" dodaje kako Barselona želi da dovede trojicu spomenutih igrača, o kojima su Mendeš i Laporta takođe razgovarali. Ali i dalje, prioritet ostaje Robert Levandovski, a to je saga koja traje od početka prelaznog roka.        

                                                                                                                                       

Niko ne može da porekne da je Kristijanovo ime bilo tema razgovora na sastanku Mendeša i Laporte - zaključuje "As".

Još jedan u nizu dokaza da Kristijana Ronalda nećemo gledati u dresu "crvenih žavola" je taj što se nije pojavio na prvom treningu mančesterskog kluba, a kao razlog je naveo "porodične probleme". Ali malo ko veruje u tu verziju priče.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija