• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2022

14:52 >> 14:54

JOVIĆ STIGAO, LUDNICA U FIRENCI! Navijači italijanskog kluba u transu, OČEKUJE SE POTPIS NAŠEG REPREZENTATIVCA (VIDEO/FOTO)

printscreen

Fudbal

JOVIĆ STIGAO, LUDNICA U FIRENCI! Navijači italijanskog kluba u transu, OČEKUJE SE POTPIS NAŠEG REPREZENTATIVCA (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Luka Jović je sleteo u Firencu, i kao slobodan igrač prelazi iz Real Madrida u "ljubičaste"

Srpski reprezentativac Luka Jović će uskoro postati novi igrač Fiorentine. On je došao u italiju na lekarske preglede, a potom i potpis ugovora.

Madriđani su praktično poklonili Italijanima srpskog napadača, ali Real i Fiorentina su se dogovorili da Madriđani dobiju 50 odsto od sledeće prodaje Luke Jovića.

Luka Jović bi trebalo  potpiše ugovor u trajanju do leta 2024.godine uz mogućnost da je produži na još dve sezone, tvrdi uvek dobro obavešteni Đanluka Di Marcio. Dodiše, imaće manju platu nego u Madridu, kako su mediji preneli 2,5 miliona evra.

 

 

 

Navijači Fiorentine napravili su pravu feštu sa zastavama i pesmom u njegovo ime.

 

 

 

Jović je pre tri godine stigao u Real kao veliko pojačanje.  Tada je "Kraljevski klub" izdvojio 60.000.000 evra plus još 7.500.000 kroz bonuse kako bi pretekao konkurenciju i osigurao potpis talentovanog golgetera, što je najveća suma novca izdvojena za bilo kog fudbalera, ne samo iz Srbije nego i na prostoru Balkana bila u tom momentu.

Podsetimo, Jović je tada potpisao šestogodišnji ugovor sa "belima", a to je zaslužio fenomenalnom sezonom u kojoj je za Ajntraht postigao 27 golova na 48 utakmica.

Ali kada je prešao u Madrid, nije dobijao adekvatnu minutažu, i spekulisalo se o klubu gde će otići na pozajmicu. Na kraju je to tim iz Toskane.

 

 

 

 

On je za tri sezone odigrao samo 36 utakmica i uspeo da se tri puta upiše u strelce.

Sledi novo poglavlje u karijeri Luke Jovića, koji će u Firenci zameniti Dušana Vlahovića. Imaće težak zadatak jer je popularni Duci podigao standarde na visok nivo u dresu Fiorentine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija