• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2022

22:11

TSC DRŽAO ČAS FUDBALA NA BRDU! Čukarički PREGAŽEN u prvom kolu! (FOTO)

Starsportphoto©

Fudbal

TSC DRŽAO ČAS FUDBALA NA BRDU! Čukarički PREGAŽEN u prvom kolu! (FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole savladali su Čukarički sa 4:1 (1:0) u prvom kolu Superlige Srbije

Mnogo očekivanja imali su na Brdu uoči početka nove sezone, ali po svemu sudeći neće Čukaričkom biti lako da ponovi prošlogodišnje uspehe! TSC je u Beograd stigao sa namerom da osvoji sva tri boda, a četa Žarka Lazetića uspela je u toj nameri budući da su posle 90 minuta fudbala ubedljivo slavili sa 4:1 (1:0).

Poveo je TSC golom Gorana Antonića u 35. minutu, ali je na startu drugog poluvremena Čukarički preko Spasojevića uzvratio. Ipak, kratko je trajalo zadovoljstvo Brđana pošto je Nemanja Stojić samo stotinak sekundi kasnije vratio prednost svom timu. 

Foto: Starsportphoto©

Nije dugo publika čekala na drugi gol, a ovoga puta je stralac bio Mihailo Banjac. U finišu meča je šansu dobio i "bonus" Slobodan Stanojlović, a mladi napadač je u 92. postigao gol i potvrdio ubedljivu pobedu TSC-a na Banovom brdu. 

U drugom meču današnjeg programa Mladost je pred svojim navijačima uspela da osvoji samo bod protiv Spartaka iz Subotice. Lučanci mogu i moraju da budu zadovoljni krajnjim ishodom budući da su tek u 68. minutu golom Milana Bojovića "sa kreča" poravnali rezultat.

Prethodno je prednost Golubovima doneo Luka Bijelović u 40. minutu posle sjajne timske akcije Spartaka. 

SUPERLIGA - PRVO KOLO

Petak

Voždovac - Novi Pazar 1:0 (1:0)
Hajdin 43

Subota

Javor - Partizan 0:4 (0:1)
Petković 21, Natho 68, Baždar 77, Rikardo 90+3 pen

Čukarički – TSC 1:4 (0:1)
Spasojević 53 – Antonić 35, Stojić 55, Banjac 61, Stanojlović 90+2

Mladost – Spartak 1:1 (0:1)
Bojović 68 pen – Bijelović 40

Nedelja

20.00 Crvena zvezda - Radnički Niš 

20.00 Radnik - Mladost GAT

20.00 Vojvodina - Napredak 

Ponedeljak

20.00 Kolubara - Radnički Kragujevac

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija