• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2022

22:26

DA LI ĆE LEVANDOVSKI U BARSU!? NE ZNAM! Novi preokret! Poljak ostaje u BAJERNU!?

Reuters

Fudbal

DA LI ĆE LEVANDOVSKI U BARSU!? NE ZNAM! Novi preokret! Poljak ostaje u BAJERNU!?

Podeli vest

Supruga fudbalera Bajerna Roberta Levandovskog, Ana, izjavila je da ni ona ne zna hoće li njen suprug pojačati redove Barselone ovog leta

Poljski golgeter zatražio je od Bavaraca da ga puste da se preseli u Kataloniju, ali Barselona još nije postigla dogovor sa Bajernom oko visine obeštećenja i, što je za Nemce još važnije, dinamike isplate novca.

Ana Levandovski odgovorila je na pitanje jednog navijača na Instagramu kog je zanimalo da li će Poljak pojačati tim koji s klupe predvodi Ćavi Ernandez.

Foto: Tanjug

- To bih i ja volela da znam - poručila je Ana Levandovski navijaču, a preneo je Dejli mejl.

Tokom reprezentativnih obaveza Levanovski je izjavio za poljske medije da veruje da mu Bajern neće praviti problem.

- Bajern je ozbiljan klub i verujem da me neće sputavati, ja ne želim više da igram za njih. Transfer je najbolje rešenje, nadam se da me neće zadržavati - izjavio je Levandovski.

Jedan od najboljih napadača današnjice postigao je 344 gola na 375 utakmica za prvaka Nemačke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija