• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2022

09:01

FUDBALSKI SVET OVO NIJE VIDEO! Ronaldo postaje najskuplji igrač u ISTORIJI! Portugalcu 300.000.000!

Reuters

Fudbal

FUDBALSKI SVET OVO NIJE VIDEO! Ronaldo postaje najskuplji igrač u ISTORIJI! Portugalcu 300.000.000!

Podeli vest

Pojedini klubovi su zatvorili vrata Kristijanu Ronaldu iz gotovo istih razloga, ali ima i onih koji bi oberučki prihvatili fudbalsku zvezdu i za to papreno platili! Neće ga Bajern, neće ni PSŽ, ali zato Arapi ne žale novac

Napadač Mančester junajteda i udarna igla reprezentacije Portugala, Kristijano Ronaldo, mogao bi ovog leta da potpiše ugovor koji bi bio najskuplji u istoriji fudbala!

Portugalski i španski mediji tvrde da je za Ronalda spremna ponuda od 300 miliona evra od još uvek neimenovanog kluba iz Saudijske Arabije, a fudbaler bi zaradio nestvarnih 250 miliona.

Prema informacijama tamošnjih medija, Junajtedu bi za Ronalda bilo plaćeno 30 miloiona evra, 20 bi išlo posrednicima u potencijalnom transferu, a ostatak bi dobio jedan od najboljih igrača svih vremena za dvogodišnji ugovor.

Foto: Reuterrs/Davi Klein

 

Jeste ovo ponuda koju bi malo ko odbio, Portugalac već ima milione, egzistencija mu je odavno obezbeđena (toliko da ni njegovi praunuci ne bi trebalo da brinu), ali trenutno prednost daje igranju u Evropi. Sve je manje klubova koji bi ga primili u svoje redove, a razloga je više: Plata, remećenje atmosfere u svlačionici upravo zbog nje, godine... Pominje se Čelsi kao potencijalni novi klub, a nudio se i PSŽ-u i Bajernu, ali iz već pomenutih raloga tamo neće nastaviti karijeru!

Inače, Ronaldo je nedavno potvrdio da želi da završi karijeru u rodnoj zemlji!

- Karijeru ću završiti u Sportingu, moram da mu se odužim igranjem barem jednu sezone. Taj klub me je skautirao kad nko drugi u meni nije ništa video, on je od mene napravio igrača i bez njega bih verojatno radio u Mekdonaldsu - jasan je bio Ronaldo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija