• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2022

15:08

JOVIĆ PORUČIO: RONALDO JE NAJVEĆI SVIH VREMENA! Evo šta je rekao o Vlahoviću (VIDEO)

printscreen

Fudbal

JOVIĆ PORUČIO: RONALDO JE NAJVEĆI SVIH VREMENA! Evo šta je rekao o Vlahoviću (VIDEO)

Podeli vest

Luka Jović govorio je za italijanske medije o aktuelnim temama, a posebno se osvrnuo na Kristijana Ronalda i Dušana Vlahovića

Italijanski novinari su imali pitanja vezana za mnoge teme, a upitan je zašto je rekao "ne"  svima da bi došao u FIorentinu? 

- Kao što sam rekao više puta, meni je zadovoljstvo što ću nositi ovaj dres, a igrači sa Balkana su igrali jako bitne uloge u ovom klubu! Tu su srpski igrači koji će mi pomoći i koji mi pomažu i nadam se da ču uspeti na najbolji način da odgovorim trenerovim zahtevima!

Italijano je rekao da je Srbin igrač svetske klase i da će to pokazati kada bude u formi 100 posto! Novinare je zanimalo u kakvoj je formi sada!? I zašto je tražio da izvede penal..

Foto: printscreen

 

- Što se tiče spreme, trenirao sam na pauzi i došao sam spreman! Trenutno imam mali problem sa petom, ali dočekaću sezonu 100 odsto spreman! Što se tiće penala, šutnuo sam ga jer svakom igraču znači gol, pa tako i meni, posebno je važan napadaču i voleo bih da ih šutiram u budućnosti!

U Firenci je igrao Dušan Vlahović, a Luka Jović je upitan i za kolegu!

- Dušan je imao kvalitetno vreme ovde, postigao je mnogo pogodaka! Daću sve od sebe da budem uspešan kao i on! U reprezentaciji Srbije smo saigrači, ovde protivnici, tako da... videćemo- kroz osmeh je rekao Jović!

Foto: Informer

 

Koja je razliga između La lige i Serije A?

- Nisam još imao priliku da igram u Italiji da bi mogao da kažem koja je razlika! Ja sam odrastao uz Seriju A, gledao sam je ceo život, tako da mislim da se stanje promenilo i da nije više toliko defanzivna liga! Mislim da se stanje promenilo, sada pada mnogo više golova i potrduiću se da i ja nastavim tako!

Foto: Starsportphoto

 

Rekao si da si vernik, a ako si izabrao broj sedam da li ima neke veze to sa tim?

- Izabrao sam jer nije bio nijedan drugi dobar slobodan! Nikada ga do sada nisam nosio i danam se da će mi biti srećan! 

Kojeg igrača bi mogao da izdvojiš?

- Izdvojio bih Kristijana Ronalda. Mislim da je on najveći igrač svih vremena! Igrao je Seriju A i voleo bih da ponovim njegove rezultate u Italiji!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31