• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2022

13:39

TUGA U RUSIJI! Umro fudbaler (29) od srčanog udara! SPARTAK IZ MOSKVE SE OPROSTIO od nesrećnog igrača!

printscreen

Fudbal

TUGA U RUSIJI! Umro fudbaler (29) od srčanog udara! SPARTAK IZ MOSKVE SE OPROSTIO od nesrećnog igrača!

Podeli vest

Ruski fudbaler Aleksandar Kozlov preminuo je od posledica krvnog ugruška, koji se otkinuo i izazvao srčani udar

Tužna vest pogodila je fudbalski svet u Rusiji, kada je objavljena informacija da je nekadašnja velika nada tamošnjeg fudbala preminula!

Kako javljaju tamošnji mediji, on je krvni ugrušak dobio na treningu amaterskog tima za koji je igrao, a posle masaže mu se navodno otkinuo krvni ugrušak! Pokušali smo da pokrenemo srce, činilo se da je uspelo. Stiglo je vozilo hitne pomoći, ali Kozlov nije mogao da se spase. Krvni ugrušak - napisao je novinar Ivan Karpov na svom Telegram kanalu.

Tužna vest potresla je i Spartak iz Moskve, za koji je nastupao od 2010. do 2015. godine, gde je upisao 28 utakmica i postigao jedan gol! Nesrećni momak je igrao sa nekadašnjim klubom i u Evropi u Ligi šampiona i Ligi Evrope.

 

 

- Sve u crveno-belom je šokirala vest o smrti bivšeg napadača Spartaka Aleksandra Kozlova. Saša je imao samo 29 godina. Izražavamo najdublje saučešće porodici i prijateljima - stoji u saopštenju Spartaka iz Moskve.

Kozlov je bio izuzetno talentovan, a prošao je sve reprezentativne selekcije do mlade reprezentacije! Nikada nije dobio šansu da debituje za A tim. Koliko je bio perspektivan, govori podatak da je u Ligi šampiona debitovao sa 17 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija