• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2022

08:09

KRAJ ŠPANSKE SERIJE! Bajern rekao "da", Levandovski u Barseloni!

Fudbal

KRAJ ŠPANSKE SERIJE! Bajern rekao "da", Levandovski u Barseloni!

Podeli vest

Poljski fudbaler Robert Levandovski biće novi igrač Barselone, pošto je Bajern prihvatio ponudu Katalonaca

Bajern je konačno rekao "da", prihvatio je ponudu Katalonaca od 50 miliona evra i on će tokom vikenda i zvanično postati novi igrač ekipe sa Nou Kampa, tvrdi dobro obavešteni Fabricio Romano.

Robert Levandovski je lične uslove sa Barselonom dogovorio još u februaru kada je odlučio da ne produži saradnju sa Bavarcima. Posle nekoliko nedelja pregovora i natezanja dve strane, roetnji Bajerna da neće pustiti Levandovskog jer ima još godinu dana ugovora, na kraju su Nemci popustili.

Foto: Tanjug

Robert Levandovski končano u Barseloni

Robert Levandovski je u Bajernu proveo osam godina, tokom kojih je za Bavarce odigrao 375 utakmica i postigao 344 gola.

 

 

Sa Bajernom je osam puta bio šampion Nemačke, tri puta osvajač Kupa i pet puta osvajač Superkupa. U dresu tima iz Minhena je osvojio i Ligu šampiona u sezoni 2019/2020.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija