• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2022

20:04

NOVA SEZONA - NOVI KAMENOVIĆ! Srbin spreman za VEĆU ULOGU u Rimu!

Fudbal

NOVA SEZONA - NOVI KAMENOVIĆ! Srbin spreman za VEĆU ULOGU u Rimu!

Podeli vest

Srpski fudbaler Dimitrije Kamenović nada se većoj šansi naredne sezone u dresu Lacija

Dolazak iz Čukaričkog u Seriji A ostavio je traga da Dimitrija Kamenovića. Talentovani srpski bek nije uspeo da se adaptira na život u Italiji, ali posle jedne godine privikavanja čini se da su stvari došle na svoje mesto, te da će Bek iduće sezone imati mnogo veću ulogu u dresu Lacija. 

- Napredovao sam kod Sarija, sada sam mnogo jači, snažniji. Znam šta trener očekuje od mene na taktičkom planu, gledaćete novog Kamenovića. Trener me naučio kako da budem postojan uz aut liniju, da ostanem kompaktan sa ekipom. Cilj za narednu sezonu mi je da igram više, a želja mi je da ostanem ovde što je duže moguće. Ovo je moja druga kuća, sviđa mi se ovde - rekao je Kamenović zza "Lacio Stajl Čenel". 

Foto: Starsportphoto

Srpski fudbaler danas proslavlja rođendan, a upravo to je bio povod razgovora sa italijanskim medijima. 

- Žao mi je što nisam danas sa mojom porodicom u Srbiji, ali ovde sam sa mojom drugom familijom. Ovde je sve prelepo, osećam se jako dobro, navijači su fantastični. Prva godina je bila teška, nikog nisam poznavao. Srećan sam što sam uspeo da debitujem, da odigram 45 minuta protiv Verone u poslednjem kolu prvenstva - dodao je bek Lacija. 

Dimitrije Kamenović ističe da su novajlije odlične, te da će Lacio imati daleko veće ambicije u narednoj sezoni. 

- Sve novajlije koje smo doveli su jako dobri, pogotovo mi se sviđa Markos Antonio. Imamo grupu igrača koji daju sve od sebe do maksimuma, a ciljevi za narednu sezonu će biti da budemo bolji nego prethodne. Sa ovim momcima siguran sam da to možemo - podvukao je Kamenović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija