• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2022

23:07

ZAGREBE, HRVATSKO, PRIJATELJI, HVALA ZA SVE! Srbin se DIRLJIVOM porukom oprostio od Dinama! (FOTO)

Fudbal

ZAGREBE, HRVATSKO, PRIJATELJI, HVALA ZA SVE! Srbin se DIRLJIVOM porukom oprostio od Dinama! (FOTO)

Podeli vest

Srpski fudbaler Komnen Andrić napustio je Dinamo iz Zagreba nakon četiri sezone u Hrvatskoj

Nije uobičajeno da u Dinamo Zagrebu igraju fudbaleri Srbije, ali je Komnen Andrić razbio sve barijere. Srpski napadač ostavio je dubok trag na Maksimiru, a posle četiri izuzetno uspešne sezone došao je trenutak za rastanak. Modri su prodali brzonogog golgetera u Klermon. 

Francuski tim je za Andrića u Zagreb poslao milion evra, a srpski napadač je sa Klermonom potpisao četvorogodišnji ugovor. Nakon što je posao ozvaničen, Komnen Andrić oglasio se putem Instagrama i oprostio se od Modrih. 

- Institucijo Dinamo, tako ću početi. Došao je i taj najteži i najtužniji trenutak za mene. Nakon četiri najlepše godine u dosadašnjoj karijeri došlo je vreme da se oprostim od plave obitelji. Odlazim uzdignute glave jer sam u svakom trenutku dao svoj maksimum za ovaj dres. Kako na terenu, tako i van njega. Pre svega, hvala svima što ste me od prvog dana prihvatili na najlepši mogući način - napisao je Andrić na svom Instagramu.

 

 

Andrić je dodao da su mu svi saigrači pomogli da se u Zagrebu oseća kao kod kuće, ali i izrazio zahvalnost Zdravku Mamiću zbog šanse koju mu je ukazao kada ga je doveo na Maksimir. 

- Najveće hvala mojim saigračima, mojim "bakićima", zbog kojih sam se osećao kao kod svoje kuće i što su mi omogućili da osvojim sve što sam osvojio otkad sam u Dinamu. Hvala i za nadimak koji sam dobio i koji ću s ponosom nositi celoga života. Baka! Veliko hvala i svim navijačima na konstantnoj podršci svih ovih godina koji su bili vetar u leđa u najtežim trenucima. Hvala i svim trenerima s kojima sam sarađivao celo vreme i od kojih sam mogao naučiti nove stvari. Hvala i ljudima iz kluba bez kojih ovo sve ne bi bilo moguće. Medicinskoj službi, redarima, tetama, ekonomima, upravi kluba, ljudima iz tiket prihoda. Hvala i Zdravku Mamiću koji me je doveo u Dinamu i dao mi šansu da budem deo cele priče.

Foto: Starsportphoto

Za kraj, Andrić je poslao snažnu poruku pomirenja između srpskog i hrvatskog naroda. 

- Pored svega što mi je Dinamo dao, dao mi je i jednu od najbitnijih stvari, a to su prijatelji koje sam stekao svih ovih godina za celi život. Zauvek ću biti uz vas i vaša verna podrška u svakoj našoj borbi. Zagrebe i Hrvatsko, do sledećeg viđenja. Vaš Baka! Dinamo iznad svih - podvukao je Andrić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija